Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pinsamma händelsen i sängen skapar bråk mellan deltagarna

- 28/09/2017, 11:41 -

Det är mitt i kärleksakten som Smail Nascimento råkar göra en sak som får Emma Hellström att se rött.

Årets säsong av Paradise Hotel har minst sagt levererat. I varje avsnitt hittills har det bjudits på både sex, drama, kärlek och mycket känslor. Två deltagare som det verkligen slagit gnistor om är Emma Linnea Hellström och Smail Nascimento.

Emma och Smail kom varandra väldigt nära inne på hotellet och redan från start så började de mysa tillsammans och sova ihop. Efter sin medverkan har paret fortsatt att umgås och Emma väljer nu att flytta från Göteborg till Stockholm där Smail bor. 


Deltagarna har valt att inte gå in i en seriös relation (påstår de) på grund av olika omständigheter, då bland annat distansen. Men de planerar att fortsätta umgås och spendera mycket tid tillsammans. 


Har startat upp Youtubekanal

När Emma och Smail ses brukar de även att passa på att spela in Youtubevideos där de reagerar på årets Paradise Hotel-avsnitt. Men under en video gick det hela inte helt som det skulle. 

När turturduvorna sett klart ett avsnitt dyker det nämligen upp en liten flik till en annan video som handlade om en sextabbe smail råkade göra inne på hotellet – vilket fick Emma att se rött. Han råkade nämligen säga en annan deltagares namn under sexakten.

Ajabaja Smail.... 

Se vems namn han sa i klippet nedan vid 10.56. 

SE ÄVEN: 

Lade du också märke till Emmas mystiska blåmärken på ena sidan av rumpan? Det hade nämligen också att göra med Smail!