Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Källor: Nu är Kourtney Kardashian också gravid

- 12/10/2017, 09:53 -

Om ryktet nu stämmer så är majoriteten av Kardashian-familjen nu gravida. Näst ut: Kourtney Kardashian.

Ny dag, ny Kardashian-graviditet. Det var bara för ett par veckor sedan som det bekräftades att Kylie Jenner är gravid. Barnet är en flicka och förväntas komma i februari och pappan är pojkvännen Travis Scott. 

Men länge behövde fansen inte vänta innan en ny graviditet avslöjades, för bara någon vecka senare berättade källor att även syster Khloé är gravid, skriver TMZ. Enligt källor till TMZ väntar Khloé barn tillsammans med pojkvännen Tristan Thompson. Hon sägs vara i tredje månaden och paret vet ännu inte vilket kön barnet har.


Nu är även Kourtney gravid

Ja, nu får man ju be de flesta att hålla i hatten – för nu ryktas det även om att Kourtney Kardashian, 38, är gravid. Ingenting har ännu bekräftats, men enligt källor till Lifestyle Magazine så ska Kourtney och pojkvännen  Younes Bendjima, 24, bli föräldrar. Paret har varit tillsammans i cirka ett år och har inga gemensamma barn sedan tidigare.


Om uppgifterna stämmer så kommer det bli ett riktigt babyboom hemma hos Kardashians.