Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Annica Englund avslöjar: "Därför gjorde jag och Marcelo slut"

- 12/10/2017, 11:23 -

Nu väljer Annica Englund att berätta om den egentliga anledningen bakom varför hon och Marcelo Peña gjorde slut.

Det var för cirka ett halvår sedan som Annica Englund berättade att hon och dåvarande pojkvännen Marcelo Peña valt att gå isär. Paret hade varit tillsammans i cirka fem år och träffades inne i Big Brother-huset. 

Paret valde att delta i Temptation Island 2017 som är en dokusåpa som går ut på att sätta sitt förhållande på prov. Många har i efterhand spekulerat i om det var just såpan som låg bakom parets uppbrott. Men nu har därför Annica valt att berätta hur det ligger till.


"Idag är det torsdag och det är också fem månader sedan jag och Marcelo bröt. Båda kände att det inte fanns några känslor kvar och vi gick isär som vänner. Vi bråkade ofta om småsaker, vår kommunikation och prioritering blev dålig och allt bara dog ut på kärleksfronten. Vi pratade om detta många gånger att vi skulle separera så det kändes lite som att vi vant oss med tanken att det inte längre var vi redan innan vi tog beslutet att verkligen göra slut", skriver hon på bloggen.


Hon berättar sedan att uppbrottet var ett gemensamt beslut och att det inte var någon som lämnade den andre. 


"Så detta var ett gemensamt beslut, det var inte så att en gjorde slut och drog och den andre fortfarande var dödskär för då förstår jag att det kan bli jobbigt. Jag kommer alltid att älska honom för den personen han är, han betyder mycket för mig och jag hoppas att han en dag hittar en tjej som verkligen kommer ge det han förtjänar. Mer än vad jag gjorde", avslutar hon.

Vill du läsa inlägget i sin helhet så kan du göra det här.

Är du vän med ditt ex?