"Jag vill ta itu med det här på ett ärligt och öppet sätt och det börjar med att jag utvärderar mitt eget beteende”
"Jag vill ta itu med det här på ett ärligt och öppet sätt och det börjar med att jag utvärderar mitt eget beteende”

Kevin Spacey kommer ut som gay – 58 år gammal

Oscarsbelönade skådespelaren Kevin Spacey kommer som 58-åring ut som gay.


Det är i en intervju med Buzzfeed som Star trek-skådespelaren Anthony Rapp, 46, berättar att Oscarsbelönade skådespelaren Kevin Spacey, 58, utsatt honom för sexuella närmanden år 1996. Händelsen ägde rum under en fest när Rapp bara var 14 år, Spacey var under tiden 26 år. 


Rapp ska ha blivit uttråkad och därför gått in i ett sovrum där han la sig och kollade på tv. En märkbart berusad Spacey stegade då in och började då göra närmanden.

– Han lyfte upp mig som en brudgum lyfter sin brud. Jag hann tänka ”Vad händer”. Och då lägger han sig på mig, berättar han. Rapp lyckades ta sig loss och Spacey hade då eskorterat honom till dörren och följt honom ut.

"Skyldig honom en ursäkt"

I samband med uttalandet har nu Kevin Spacey gått ut med en ursäkt, men säger även att han inte kommer ihåg mötet.

”Jag har den största respekt och beundran för Anthony Rapp som skådespelare. Jag blir fullkomligt förskräckt av att höra hans berättelse. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte kommer ihåg det här mötet som han beskriver det, detta då det är 30 år sedan”, skriver stjärnan.


”Men om jag uppträdde på det sättet han beskriver, så är jag skyldig honom en ursäkt för något som är djupt opassande berusat beteende"

Spacey väljer nu även att gå ut med att han är gay och att han nu kommer att välja leva som homosexuell man.

”Som de som är närmast mig vet, har jag haft relationer med både män och kvinnor. Jag har älskat och haft relationer med både män och kvinnor genom mitt liv, och jag väljer nu att leva som en homosexuell man. Jag vill ta itu med det här på ett ärligt och öppet sätt och det börjar med att jag utvärderar mitt eget beteende”, avslutade skådespelaren. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.