Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför får inte Kylie Jenner berätta att hon är gravid

- 02/11/2017, 17:22

Kylie Jenner väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen Travis Scott. Men hon får inte berätta något för omvärlden...

Kylie Jenner, 20, och pojkvännen Travis Scott, 27, beräknas bli föräldrar i februari. Trots att flera källor har bekräftat att sminkdrottningen Kylie väntar sitt första barn så har hon själv varit knäpptyst.

På sociala medier har uppmärksamma fans märkt att stjärnan har slutat att ta helkroppsbilder – något som tidigare varit ett signum för Kylie.

Nu avslöjar en källa för Radaronline att det är Kylies mamma Kris Jenner, 61, som tvingat dottern att lägga locket på.


Kylie och Travis ska bli föräldrar om ett par månader. Bildkälla: Stella Pictures.

Kris fungerar även som Kylies manager – och Kris ser en rejäl chans att tjäna en extra hacka.

– Kris har instruerat Kylie att vänta med att berätta. Först ska de filma en spin-off som handlar om Kylies graviditet. Kris vill också se om det kan bli en andra säsong av "Life of Kylie", säger en källa till Radar.

För Kylie, som har 99 miljoner följare på Instagram och är en av de mest följda stjärnorna på Snapchat, så är det minst sagt svårt att hålla sig.

– Kylie hatar att inte vara i rampljuset. Hon lever för kändisskapet. Men Kris har en vision över hur hon vill att det här ska skötas. Och hon måste lyssna på sin mamma, säger källan vidare.


Kylie saknar rampljuset. Bildkälla: Stella Pictures.

Dessutom har Kris ännu mer lurt i kikaren.

– Just nu överväger dom att vänta tills att barnet är fött innan de berättar något. Kris tror att det kan bli så stort. Kris tycker att det är en genial ide, faktiskt, avslutar källan för Radaronline

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!