Lördag 27 Nov
Stockholm

Jonna Lundell avslöjar skönhetsoperationen

– Jag vill vara naken framför Joakim hela tiden!, berättar Jonna Lundell efter att ha genomgått en bröstoperation.

Kommentera (52)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är i sin podcast "Jonna och Saga" som den tidigare Paradise Hotel-profilen Saga Scott, 28, och Jonna Lundell, 23, diskuterar skönhetsingrepp och kroppskomplex.

Jonna berättar att hon alltid har haft väldigt stora bröst – hon hade C-kupa redan som 10-åring. Men efter ett tufft uppbrott från en tidigare pojkvän så rasade Jonna i vikt. Det gjorde att hennes ena bröst förlorade mycket fett och volym och brösten var olika stora.

– Jag mådde jättedåligt över det här. Jag mådde dåligt över att ha bikini eller urringade tröjor. Om jag skulle ha sex med en kille eller så...Till slut sa jag det till Jocke, det var bara han och min mamma jag pratade med om det här.


Jonna och Saga driver podcast ihop. Bildkälla: Instagram. 

Jonna gick slutligen till läkaren med sitt problem – och via Landstinget fick Jonna en bröstförminskning på det ena bröstet. 

Men operationen blev inte som Jonna hade tänkt sig alls. Bröstet såg jättekonstigt ut och hon fick "hål" och konstiga ärr. Då fick Jonna en ny operation via Landstinget.

Efter att Jonna gjorde operationen så började hon älska sin kropp.

– Jag vill vara naken framför Jocke hela tiden, gå i snygga underkläder, jag shoppade sönder underkläder!, berättar Jonna i podcasten.

Nu planerar Jonna att göra silikonbröst efter att hon fött barn. Dessutom överväger hon att göra ett så kallat brazilian butt lift, där man tar kroppseget fett och lägger in i rumpan.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Kommentera (52)
Kopiera länk
Dela