Jonna Lundell avslöjar skönhetsoperationen

– Jag vill vara naken framför Joakim hela tiden!, berättar Jonna Lundell efter att ha genomgått en bröstoperation.


Det är i sin podcast "Jonna och Saga" som den tidigare Paradise Hotel-profilen Saga Scott, 28, och Jonna Lundell, 23, diskuterar skönhetsingrepp och kroppskomplex.

Jonna berättar att hon alltid har haft väldigt stora bröst – hon hade C-kupa redan som 10-åring. Men efter ett tufft uppbrott från en tidigare pojkvän så rasade Jonna i vikt. Det gjorde att hennes ena bröst förlorade mycket fett och volym och brösten var olika stora.

– Jag mådde jättedåligt över det här. Jag mådde dåligt över att ha bikini eller urringade tröjor. Om jag skulle ha sex med en kille eller så...Till slut sa jag det till Jocke, det var bara han och min mamma jag pratade med om det här.


Jonna och Saga driver podcast ihop. Bildkälla: Instagram. 

Jonna gick slutligen till läkaren med sitt problem – och via Landstinget fick Jonna en bröstförminskning på det ena bröstet. 

Men operationen blev inte som Jonna hade tänkt sig alls. Bröstet såg jättekonstigt ut och hon fick "hål" och konstiga ärr. Då fick Jonna en ny operation via Landstinget.

Efter att Jonna gjorde operationen så började hon älska sin kropp.

– Jag vill vara naken framför Jocke hela tiden, gå i snygga underkläder, jag shoppade sönder underkläder!, berättar Jonna i podcasten.

Nu planerar Jonna att göra silikonbröst efter att hon fött barn. Dessutom överväger hon att göra ett så kallat brazilian butt lift, där man tar kroppseget fett och lägger in i rumpan.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.