Selena Gomez och The Weeknd har gjort slut – och nu dejtar Selena ex-killen Bieber igen. Samtidigt har The Weeknd börjat dejta Biebers ex Yovanna Ventura!
Selena Gomez och The Weeknd har gjort slut – och nu dejtar Selena ex-killen Bieber igen. Samtidigt har The Weeknd börjat dejta Biebers ex Yovanna Ventura!

Justin Biebers ex Yovanna Ventura är The Weeknds nya flickvän

Kärlekskarusellen mellan Justin Bieber, Selena Gomez, The Weeknd och Yovanna Ventura är riktigt invecklad!


I slutet av oktober stod det klart att sångerskan Selena Gomez, 25, och The Weeknd, 30, hade gjort slut. 

Selena och The Weeknd gjorde nyligen slut. Bildkälla: Charles Sykes/AP/TT Bild.

Selena började snabbt dejta sin ex-pojkvän Justin Bieber, 23, igen och de har synts umgås flitigt i Hollywood den senaste tiden.

För bara någon vecka sedan sågs Selena i publiken på Justins hockeyträning. Sedan lämnade paret tillsammans i Justins SUV. Bildkälla: Stella Pictures.

Och nu har Weeknd, vars riktiga namn är Abel Makkonen Tesfaye, börjat dejta ingen mindre än Justin Biebers ex-flickvän Yovanna Ventura, 21.

I fredags gick Weeknd och modellen Yovanna ut på French Montanas födelsedagsfest i Los Angeles – och paret hade bara ögon för varandra...

Yovanna Ventura. Bildkälla: Instagram.

– De höll varandra i handen hela natten. De kom tillsammans. De höll varandra i handen. Han var där i två timmar och var dom än gick så höll de varandra i handen, säger en källa till US Weekly.

Och det verkar som att Weeknd verkligen vill att Selena och Justin ska nås av nyheten att han har gått vidare.

– Han visade verkligen upp henne. Han försökte få det att se ut som att han var med någon. De var väldigt fysiska och hängde ihop hela natten, säger en annan källa till US Weekly.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?