Youtubestjärnan Linn Ahlborg pratar ut om kärlekslivet i sin senaste video.
Linn Ahlborg.

Linn Ahlborg avslöjar detaljer om kärlekslivet

Youtubestjärnan Linn Ahlborg berättar om sitt kärleksliv och vad hon faller för.


Linn Ahlborg är en av Sveriges just nu hetaste Youtubestjärnor och har i skrivande stund över 367 000 prenumeranter. Hennes lojala följare älskar hennes videos, och de har på slutet frågat Linn om hon inte kan lägga ut fler frågestunder – vilket hon nu gjort. 

I sin video kör 18-åriga Linn bill samtidigt som hon besvarar fansens frågor. Och många av dem är nyfikna på hennes klädkollektion samt hennes kärleksliv. 


"Förvänta er inte att jag delar med mig av allt"

Första frågan som Linn läser upp är skriven av ett fan som frågar henne hur det går med kärlekslivet.

– Jag har fått en fråga som lyder "hur går det med kärlekslivet, ärligt nudå". Som att jag inte varit ärlig tidigare? Jag vet inte om ni förväntar er att jag ska dela med mig av allt, vad han heter, hur han ser ut hans personnummer – för det kommer inte att hända. Skulle jag berätta att jag träffat någon skulle det bli så offentligt och seriöst. 

– Nu när det är vinter och kallt känner man ju typ att det skulle vara mysigt, tillägger hon. 


Linn passar även på att berätta lite allmänt om vad hon faller för hos en potentiell partner. Och bland annat är det humor och bra kropp. 

– Killar som tar initiativ är ju nice. Bra kropp har heller aldrig skadat någon, sen humor såklart. Den största turnoffen är killar utan humor. Man vill ju inte vara med en kille som har personlighet som en sten. Jag har väl ingen direkt mall, men lite så ser det ut i alla fall, säger Linn. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.