Deltagarna avslöjar vad som egentligen hände i Temptation Island

Denise Desmond och Oliver Hunt får en fråga av reportrarna som de riktigt drar sig för att svara på.


Relationssåpan ”Temptation Island” har under hösten gjort comeback i Kanal 5 och på sociala medier har det minst sagt kommit att bli det mest omdiskuterade programmet tillsammans med Paradise Hotel.

Programmet går ut på att fyra par beger sig till en paradisö för att sätta sina förhållanden på prov. Ön kryllar nämligen av hungriga singelkillar och singeltjejer. Paren splittas upp och bor på varsitt håll tillsammans med singlarna. 

Men vad har då skett bakom kulisserna, hur är relationen mellan deltagarna idag, och vad hände egentligen borta på paradisön? I veckans "Eftersnacket" tar Gabriella och Simon reda på allt. 

Gästar gör nämligen Denise Desmond och Oliver Hunt som är två av de deltagare som fått mest tv-tid i programmet, och konstigt är kanske inte det...

Deltagarna fattade snabbt tycke för varandra i huset och tittarna har fått se en romans växa fram dag efter dag. 

Men hur är deras relation idag, hur är det med Olivers dåvarande flickvän Kristina, hur mycket pengar fick Denise som singeltjej för att vara med?

Se alla svaren i intervjun ovan. 

Programledare: Gabriella Bark och Simon Lundberg

Producent: Jenny Carlsson

Läs mer:

Här slår det gnistor mellan deltagarna i Temptation Island

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.