Torsdag 13 Maj
Stockholm

Blondinbella avslöjar mat-hemligheten – det gjorde hennes följare galna

Isabella Löwengrip gör sina följare galna efter matbilden.
Folk är arga på Blondinbella. Foto: Instagram/TT

Det är i ett inlägg om matvanor som Isabella Löwengrip fick sina följare på riktigt dåligt humör.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har hamnat i blåsväder efter ett inlägg om sina och hennes barns matvanor. Bella har under senaste året ändrat sina matvanor och har skrivit en del om att hon bland annat valt att skära bort onödigt socker, blivit vegetarian samt tagit bort mejeri och gluten-produkter. 

I ett av veckans blogginlägg skriver bloggerskan att hon nu väljer att ge sina barn lite samma mat som hon själv äter, då det skulle "kännas fel att ge dem någonting jag själv inte äter". 

"Jag har faktiskt slängt ketchup, sylt, smågodis här hemma. Allt onödigt. Jag själv har levt ett år utan en massa skräp och jag mår väldigt bra, det känns fel att ge mina barn sådant som jag själv aldrig skulle stoppa i mig".

Hon skriver även lite om förändringarna hon gjort och hur de fått henne att må. Och det är då Bella skrev ut meningen som fick hennes läsare att se rött.

"Jag har gått från att vara en unna mig-person till att fortfarande vara en unna mig-person. Bara det att jag unnar mig andra saker. Åren med en hel 250 grams marabou och grytor med grädde och potatismos är över. Jag är glad över att ha hittat ett sätt som fungerar för mig".

Bilden gör Blondinbellas fans arga.

Många i kommentarsfältet menar att hon ger en vrång syn på vanlig mat och att det inte ska vara något fel med att äta exempelvis potatismos. 

Faksimiler från Isabella Löwengrips kommentarsfält.

Inlägget har fått över 200 kommentarer med delade meningar. Bella har ännu inte bemött kritiken. 

Läs mer: 

Blondinbellas miljonregn – kan dra in 100 miljoner kronor

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela