Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Prinsessan Madeleines krav på Chris O'Neill: "Sluta festa"

Nöje | 14/12/2017 12:05

Prinsessan Madeleine är långt ifrån glad på sin make Chris O'Neill. Det avslöjar nu en källa nära familjen – och anledningen är Chris stora aptit på det goda i livet. Ja, det ska ha gått så långt att Madeleine ställt ett ultimatum på Chris.

Prinsessan Madeleine, 35, är orolig över sin man Chris O'Neill, 43. Anledningen är hans lyxliv med dryckes-och matvanor utöver det vanliga. 

Och Madeleine, som är gravid med parets tredje barn, behöver verkligen Chris vid sin sida just nu. 

En källa nära familjen berättar för Hänt Extra att Chris osunda vanor börjar ta ut sin rätt.

– Han kör sin kropp i botten. Han röker, stressar, reser, slarvar med sömnen och äter ofta på krogen. Det är inget framgångsrikt hälsokoncept, säger källan till Hänt Extra. 

Under prins Gabriels dop reagerade även en av dopgästerna på Chris uppsyn. Den annars så stiliga prinsessmaken "såg sliten ut" och "verkade totalt avslagen". 

Chris O'Neill njuter av ett glas rödvin under Nobelmiddagen 2014.
Chris O'Neill njuter av ett glas rödvin under Nobelmiddagen 2014. Bildkälla: Stella Pictures.

Prinsessan Madeleine uppges nu vara orolig över sin mans blodtryck – familjelivet med småbarn är ingen dans på rosor. Nu har det gått så långt att Madeleine har kommit med ett ultimatum. 

– Jag uppfattar det som att Madde har ställt ett ultimatum. Han måste sluta festa. Det går inte längre, säger familjevännen till Hänt Extra, uppger Stoppa Pressarna.

I våras skrev Nyheter24 om hur Chris utmanade Madeleines ex-pojkvän Jonas Bergström på en spritduell under en middag på en innekrog i centrala Stockholm.

Då shottades det vodkajärn hejvilt – och det kanske det är slut med nu på ett tag för partyprissen Chris...

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Låt Chris leva det goda livet?