Nellie Berntssons helkväll med stjärnan Benjamin Lasnier

Nellie Berntsson var tidigare ihop med Lance Hedman. Men nu har hon lärt känna en ny hunk – nämligen den danska flickidolen Benjamin Lasnier. Nu berättar hon om deras festkväll.


Hästprofilen Nellie Berntsson, 17, var tidigare ihop med Lance Hedman, 17. Men kärleken tog slut och Lance gick vidare med Paulina "Paow" Danielsson, 24.

Nellie Berntsson. Bildkälla: Instagram.

Men Nellie verkar inte hänga läpp över sitt ex. I sin blogg skriver hon om sin nya bekantskap – nämligen den danska Instagramstjärnan Benjamin Lasnier, 18.

Benjamin, som är född i Luxemburg men bor i Danmark, slog igenom på sociala medier redan som 16-åring och då var anledningen att han var så lik Justin Bieber. 

Men de senaste åren har han själv blivit artist, och har skivkontrakt med Sony. På Instagram har Benjamin nästan en miljon följare – och en av dom är just Nellie. I sin blogg berättar hon om mötet i Köpenhamn med flickidolen Benjamin.

Benjamin Lasnier. Bildkälla: Instagram.

"Vi träffade Benjamin Lasnier och hans grabbar. Hängde med dom hela kvällen. Så kul, jag och Benjamin har följt varandra på Instagram i flera år men aldrig stött på varandra eller träffats. Nu slog det till. Väldigt trevlig kille!", skriver Nellie. 

Nellie Berntsson och Benjamin Lasnier i Köpenhamn. Bildkälla: Instagram.

"Ja, lyckad kväll helt enkelt. Mina tjejer var så fina och sköna under kvällen också. Vi blev ett stort och nice gäng helt enkelt", skriver hon i sin blogg och bjuder sina läsare på en serie bilder från festkvällen.

En pigg läsare har redan hunnit kommentera och fråga Nellie om det är något på g mellan henne och Benjamin – men det återstår att se!

Se mer om Benjamin i klippet ovan! 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev