Gravida Kylie Jenner shoppar för en halv miljon kronor i månaden.
Gravida Kylie Jenner shoppar för en halv miljon kronor i månaden. - Foto: Instagram, Stella Pictures.

Kylie Jenner shoppar för en halv miljon kronor i månaden

Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott blir föräldrar om bara några veckor. Och Kylie Jenner ser till att bebisen inte ska sakna någonting – hon shoppar nämligen för mer än en halv miljon kronor i månaden.


Kylie Jenner, 20, är gravid och väntar sitt första barn med pojkvännen Travis Scott, 25. Många av hennes fans tror att Kylie kommer att få en dotter – detta baserat på rosafärgade ledtrådar på hennes sociala medier.

Nu avslöjar tidningen Radaronline när det är dags för Kylie att föda – och det är riktigt snart.

Kylie har själv ännu inte har bekräftat sin graviditet, men hon har legat lågt när det kommer till helkroppsbilder på sociala medier och inte visat sig utomhus sedan flera källor nära familjen avslöjat att hon är gravid.

Och Kylie själv verkar minst sagt se fram emot att bli mamma. Enligt källor till både Tmz och Radaronline så shoppar Kylie bebiskläder och andra prylar för hisnande 587 000 kronor – i månaden. 

Kylie Jenner shoppar för mer än en halv miljon kronor i månaden. Bildkälla: Stella Pictures.

– Det här kommer vara den bäst klädda ungen du någonsin har sett, säger en källa till Tmz.

Vi förstår inte riktigt hur man lyckas lägga över en halv miljon kronor på bebiskläder men det kanske är diamantnappar som står på shoppinglistan? 

Nåväl, för den som är nyfiken på när Kylie och Travis blir föräldrar så handlar det bara om några få veckor kvar – den 4 februari 2018 beräknas den lilla bebisen se världens ljus för första gången, skriver Radaronline.

Grattis! 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Onödigt att shoppa för så mycket?
Tack för din röst!