Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu avslöjar Jonna Lundell hemligheten: "Jag och Jocke är släkt"

Nöje | 15/12/2017 17:47

Jocke och Jonnas förhållande har länge varit stormigt, men nu avslöjar Jonna det absolut galnaste med deras förhållande – paret är släkt med varandra.

Turerna kring Joakim och Jonna Lundells relation har varit många, men under dagen kunde Jonna Lundell avslöja den absolut galnaste hemligheten om deras förhållande hittills.

"Jag och Jocke är släkt med varandra", går det att läsa på hennes blogg. Jonna skriver att hon inte hade någon aning om detta, och fick reda på hemligheten först två veckor innan deras bröllopsdag.

"När jag fick höra det så blev jag helt stel. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta vi skulle ju liksom gifta oss om två veckor!!? Varför har ingen sagt något tidigare?!?!", skriver hon på bloggen.

Jonna skriver att hon började fråga runt bland släktingarna när hon fick reda på hemligheten, och chockades av att alla omkring henne känt till släktskapet hela tiden.

Hon förklarar att hennes mormors bror är gift med Joakim Lundells mormors syster, och att de därför är ingifta släktingar, vilket hon ser som tur i oturen.

Hon skriver på bloggen att det var en riktigt konstig känsla att få reda på att hon var släkt med sin partner, och att hon helst hade velat känna till det tidigare än två veckor innan bröllopet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Hade du kunnat gifta dig med en släkting?