Jonna och Jocke lundell poserar på röda mattan.
Jonna och Joakim Lundell. - Foto: Maja Suslin/TT

Nu avslöjar Jonna Lundell hemligheten: "Jag och Jocke är släkt"

Jocke och Jonnas förhållande har länge varit stormigt, men nu avslöjar Jonna det absolut galnaste med deras förhållande – paret är släkt med varandra.


Turerna kring Joakim och Jonna Lundells relation har varit många, men under dagen kunde Jonna Lundell avslöja den absolut galnaste hemligheten om deras förhållande hittills.

"Jag och Jocke är släkt med varandra", går det att läsa på hennes blogg. Jonna skriver att hon inte hade någon aning om detta, och fick reda på hemligheten först två veckor innan deras bröllopsdag.

"När jag fick höra det så blev jag helt stel. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta vi skulle ju liksom gifta oss om två veckor!!? Varför har ingen sagt något tidigare?!?!", skriver hon på bloggen.

Jonna skriver att hon började fråga runt bland släktingarna när hon fick reda på hemligheten, och chockades av att alla omkring henne känt till släktskapet hela tiden.

Hon förklarar att hennes mormors bror är gift med Joakim Lundells mormors syster, och att de därför är ingifta släktingar, vilket hon ser som tur i oturen.

Hon skriver på bloggen att det var en riktigt konstig känsla att få reda på att hon var släkt med sin partner, och att hon helst hade velat känna till det tidigare än två veckor innan bröllopet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du kunnat gifta dig med en släkting?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.