Fredag 14 Maj
Stockholm

Nu kan du söka till nya säsongen av "Bachelor"

Nu kan du söka till nästa års Bachelor
1 av 3
Nu kan du söka till nästa års Bachelor. Foto:
Alexandra Nord.
2 av 3
Alexandra Nord. Foto:
Johanna Scortea.
3 av 3
Johanna Scortea. Foto:

Nu står det klart att det blir en ny säsong av "Bachelor" – och redan nu kan du söka till programmet. Är du sugen på att hitta kärleken, eller känner du någon som borde vara med i programmet?

Kommentera (14)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Imorgon tisdag är det final i "Bachelor – när leken blir allvar". Då får vi se hur det slutar för årets Bachelor Niclas Lij och de två singeltjejerna Alexandra Nord och Johanna Scortea.

För alla som älskade realitysåpan så kommer dessutom härliga nyheter – nu står det nämligen klar det blir ännu en säsong av det populära programmet. 

Årets säsong har spelats in i Dominikanska Republiken, och även nästa säsong för 2018 kommer att spelas in på en paradisö under våren.

Alexandra Nord är en av finalisterna i "Bachelor". Bildkälla: Instagram.

Nu söker TV4 en ny Bachelor – och på sin hemsida skriver kanalen att de söker en man som har allt i livet förutom den stora kärleken.

Om Bachelorn har barn, lever varannan vecka-liv eller är en tidigare partyprisse spelar ingen roll. Alla är välkomna att söka!

Johanna Scortea är även hon en av finalisterna. Bildkälla: Instagram.

"Han kan vara singelkillen som har tröttnat på uteliv och ytliga relationer som aldrig leder någonstans. Eller så är han mannen som tidigare haft det tufft och brokigt, men som nu kommit över det och är fullt redo att satsa på framtiden! Han är en man som inte är som alla andra", skriver TV4.

För att söka så behöver du fylla i ett formulär och bjussa på några selfies – utan solglasögon! Ett plus i kanten går till den som dessutom skickar med en videopresentation.

Här kan du söka till nya "Bachelor".

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kollar du på Bachelor?
Tack för din röst!
Kommentera (14)
Kopiera länk
Dela