Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alexandra Nord fick inte sista rosen – åkte istället till superstjärnan

- 20/12/2017, 17:03 -

Bachelor-profilen Alexandra Nord var nästsist kvar i årets Bachelor Sverige. Men trots att hon inte vann Niclas Lijs hjärta, så fick hon annan ros. Av den världskända Prison Break-stjärnan.

Det var under söndagen som årets Bachelor Sverige avgjordes. Den som vann tävlingen blev Johanna Scortea. Dock blev romansen kortvarig och Johanna och Niclas är inte tillsammans idag. 

– Jag blev inte tillräckligt uppvaktad när vi kom hem. Han ringde knappt, sa Johanna i Bachelors eftersnack "Efter sista rosen" med Agneta Sjödin

– Jag var superförälskad, men det var inte hon, sa Niclas i samma program. 

Nästsist i tävlingen och den som fick näst sista rosen var fotbollstjejen Alexandra Nord. Alexandra hade en väldigt fartfylld resa i Bachelor och har både skrattat, gråtit och visar starka känslor för Niclas. 

Alexandra Nord och Johanna Scortea.
Alexandra Nord och Johanna Scortea blev sist kvar i Bachelor.
Alexandra Nord och Johanna Scortea.
Alexandra Nord och Johanna Scortea.

Men på sin blogg berättar hon nu att hon i efterhand kommit fram till att hon och Niclas i slutändan kanske inte hade passat så bra ihop samt att hon var glad för Johannas skull efter den sista rosceremonin. Och Alexandra valde inte direkt att åka tillbaka till hotellet och gråta efter att hon blivit nekad den sista rosen, Nej, hon åkte och fixade sig en annan ros – av en världsstjärna. 

"Fick den bästa rosen"

Efter rosceremonin hade Alexandra bjudit med ett gäng från Bachelor-teamet för att åka iväg på en fest hos hennes bekanta vän Amaury Nolasco. Amaury känner många igen som karaktären "Fernando Sucre" i succéserien Prison Break.

Amaury Nolasco och Alexandra Nord.
Efter rosceremonin hade Alexandra bjudit med ett gäng från Bachelor-teamet för att åka iväg på en fest hos hennes bekanta vän Amaury Nolasco.

"Så Amuary Nolasco flyger ner till Punta Cana för att träffa mig. Han hyr även huset bredvid vårt hus då han skulle på golfresa med polarna och när han såg att jag var där så bestämde de sig för att flyga dit. Han och jag höll kontakten hela tiden och så fort sista rosen var utdelad bjöd jag med några i teamet och åkte till honom på fest", skriver Alexandra.

"Amuary är för övrigt en av de mest genuina och jordnära människor jag känner  han är också en riktig gentleman", lägger hon till. 

Det var även då som stjärnan bestämde sig för att ge en ros till Alexandra, då hon inte fått någon på den tidigare ceremonin.

Efter rosceremonin hade Alexandra bjudit med ett gäng från Bachelor-teamet för att åka iväg på en fest hos hennes bekanta vän Amaury Nolasco.
Amaury känner många igen som karaktären "Fernando Sucre" i succéserien Prison Break.

"Väl där tyckte han att jag skulle fått sista rosen och valde därför att ge den till mig, vi hittade ingen ros så vi fick ta en kvist haha, sen lärde vi honom att säga "Vill du ta min ros" på svenska, så kul men så fint, det var verkligen den bästa "rosen" av dom alla".

"Jag skulle ha stannat kvar och flugit med dom till New York och sen Marbella men då jag är försäkrad av produktionsbolaget fick jag inte stanna kvar utan var tvungen att flyga hem direkt på samma flyg som Johanna och Niclas", avslutar profilen. 

Hon tillägger även att hon snart kommer att skriva ett nytt inlägg där hon svarar på alla tittarnas frågor.