Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bachelor-Niclas nyårskyss – med Ellen Bergström

- 02/01/2018, 10:11 -

Niclas Lij lyckades inte hitta kärleken i TV. Men nu spekulerar följarna i om det slagit gnistor utanför rutan. Han har nämligen kopplats ihop med profilen Ellen Bergström som han setts hänga med under upprepade tillfällen.

Årets säsong av Bachelor blev fullkomlig succé rent tittarmässigt och inte är det så konstigt då det bjudits på både dramatik, hångel, bråk och massor av tårar. Det plockades in nya tjejer under programmets gång för att tävla om Niclas hjärta, och det var länge oklart vem han planerade att välja. Hans slutliga val landade tillslut på Johanna Scortea

Niclas Lij och Johanna Scortea såg väldigt förälskade ut under inspelningen av Bachelor.
Niclas Lij och Johanna Scortea såg väldigt förälskade ut under inspelningen av Bachelor.

Men romansen blev kortvarig. Väl hemma i Sverige rann det som såg ut som början på en kärlekshistoria ut i sanden, och Johanna och Niclas slutade att träffas. 

– Jag var helt förkrossad sa Niclas i programmets eftersnack med Agneta Sjödin. 

Men nu ser han ut att ha fått vind i seglet. 

"Jag trivs i hans sällskap", har Ellen sagt

Fick puss på nyårsafton

Niclas har tidigare setts ute i vimlet tillsammans med den färgstarka profilen Ellen Bergström vilket fick spekulationerna att snabbt sättas igång. De befann sig även tidigare i vinter samtidigt på skidsemester i Lindvallen, vilket Niclas bekräftade för Hänt

– Ja, vi båda var i Lindvallen. Det var fler där uppe, det var ett gäng där uppe, fortsätter han.

Under nyårsafton spnderade Niclas och Ellen kvällen på samma ställe och passade då även på att ge varandra en liten nyårskyss. 

Nu har Ellen valt att kommentera det i hela i ett meddelande till Expressen

"Jag mår väldigt bra i hans sällskap", skriver hon.