Bloggerskan Desirée Nilsson har drabbats av svåra cellförändringar

Bloggerskan Desirée Nilsson, 23, har under en tid haft problem med smärta och blödningar och valde till slut att gå och kolla upp det. Beskedet hon fick var att hon drabbats av svåra cellförändringar vilket gör att hon måste opereras.


Bloggerskan Desirée Nilsson har på senare tid gjort en total omvändning från sitt forna liv som bloggerska. 

Jo, visst bloggar Dessie fortfarande, men på sidan har hon även börjat jobba samt samtidigt plugga till mäklare vilket hon verkar stormtrivas med. 

"Wihoooo, gissa lyckan som jag känner just nu! Så jäkla drömmigt. Är så förberedd på det här, som jag väntat och faktiskt kämpat för detta. Nu väntar en minst sagt intensiv 16 månaders period av studier och 14 tentor framöver. Sedan är man mäklare", skrev hon i ett inlägg under novembermånad. 

Många av bloggerskans läsare var glada för hennes skull och överöste henne med kärlek och pepp i kommentarsfältet. Det var därför det kom som en blixt från klar himmel när Dessie nyligen skrev ett nytt inlägg där hon berättar att hon just tvingats motta tråkiga nyheter. Detta efter ett läkarbesök.

"Har svårt att smälta det"

Dessie berättar att hon under en period haft svåra problem med sitt underliv, detta i form av smärta och blödningar. Hon bestämde sig tillslut för att göra ett cellprov.

"Man tänker ju att det absolut inte kommer att vara orsaken men man gör det ändå bara för ”säkerhets skull” Jag hade inte ens tanke på provet fram tills att samtalet kom. Då fick jag höra att jag har svåra cellförändringar i livmodern. Jag brast såklart ut i gråt på jobbet och åkte hem för att smälta allting den dagen", skriver hon och fortsätter:

"Jag fick iallafall en ny tid för nya/andra prover där man iallafall konstaterade att jag har cellförändringar i grad 3, det vill säga CIN 3 och att man ser avvikelser. Nu inväntar jag provsvar som ska komma om några veckor, vad för provsvar det är jag väntar på vet jag inte riktigt än eller hur vi kommer att gå vidare här.

Uppmanar sina läsare att ta cellprov

Dessie berättar att hon försöker vara hoppfull och hålla humöret uppe för sin son och för sitt jobb, men att fokus ofta hamnar på cellproverna. Hon uppmanar även sina läsare att gå och göra cellprov.

"Kan ni lova mig en sak att ni går på era cellprov. Det är jätteviktigt att ni gör det för desto tidigare man upptäcker cellförändringar så kan man stoppa det innan det kan utvecklas till cancer. Så do it", skriver hon. 

Nu får hon massvis av kärlek från sina fans som peppar och delar med sig av sina egna erfarenheter kring ämnet. 

Vi skickar all kärlek till Dessie och säger som henne – gå och gör era cellprov tjejer!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

idag 11:45
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.