Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg om olyckan: "Säkert jätteolagligt"

- 08/01/2018, 18:02

Youtubern Linn Ahlborg berättar nu om den läskiga olyckan. "Jag hoppas dom fick det på bild", säger hon.

Youtubern och influencern Linn Ahlborg, 18, har de senaste dagarna befunnit sig i Lissabon, Portugal för en fotografering för sin kollektion för NA-KD. 

I sin senaste vlogg berättar Linn om de långa dagarna med sminkning, hår och fotograferingar. Vissa dagar har hon plåtats i över 10 timmar, och trots att hon har väldigt roligt har det även varit slitsamt. 

Dessutom har hon haft otur med vädret – grått, grått och regnigt ser det ut att vara. 

Och under en av fotograferingsdagarna hade det kunnat gå riktigt illa. 

– Jag ramlade faktiskt av en spårvagn. Dom ville ta bilder när jag hängde ut från en spårvagn. Så jag skulle hoppa på där bak, alltså det här är säkert jätteolagligt, men jag hoppade iallafall på där bak. Sen tror jag att föraren såg det och gassade på lite extra för att jag flöööög ner på marken. Hoppas dom fick det på bild, berättar Linn.

Spårvagn i Lissabon, Portugal.
En spårvagn i Lissabon, Portugal. Bildkälla: Leif R Jansson/TT Bild

Men vad gäller bilderna är Linn tyvärr långt ifrån nöjd. 

– Man får se lite bilder så tycker man att man är skitful. Alltså det är fan inte kul. Jag är så jävla trött på mitt utseende. Alltså FY FAN, säger Linn. 

Linn Ahlborg.
Linn Ahlborg har gjort stor succé med sina kollektioner för NA-KD. Bildkälla: Instagram.

– Jag är verkligen inte modell någonstans och det syns verkligen på bilderna tycker jag. Man ser verkligen "Oh shit det där är verkligen en tjej som försöker för mycket", säger Linn i sin vlogg.

Linn lägger till att hon är otroligt tacksam över att få den här chansen men förklarar att hon inte känner sig så säker framför kameran.

I kommentarsfältet så peppas hon nu av sina lojala fans: 

"Sååå snygg! Man är alltid kritisk mot sig själv men du är verkligen grym och ambitiös så ge dig själv lite cred guuurl!!"

"Du är grym Linn och du ska vara så sjukt stolt över dig själv"

"Du är jättefin, bästa förebilden<3"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.