Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ben Mitkus dejtar Marcelos Peñas ex Nicci Hernestig

- 26/01/2018, 09:39 -
Youtubern Ben Mitkus dejtar nu Marcelo Peñas ex-flickvän Nicci Hernestig.

Youtubern Ben Mitkus dejtar nu Marcelo Peñas ex-flickvän Nicci Hernestig.

Ben Mitkus har börjat dejta bloggerskan Nicci Hernestig, 18, och duon var under veckan ute på mysig biodejt. Men trots att Ben verkligen gillar Nicci så har han bestämt sig för att inte försöka någonting.

Att försöka gå vidare efter att ha blivit sårad av ett ex är verkligen inte det enklaste, men som vi alla vet måste man ta steget någon gång. 

Bloggerskan Nicci Hernestig, 18, dejtade för ett par månader sedan Temptation Island-deltagaren Marcelo Peña. Paret började skriva med varandra på Instagram och började träffas strax efter. På Niccis blogg kallade hon även under upprepade tillfällen Marcelo för "sin kille" och han umgicks även med hennes familj. 

Nicci Hernestig och Marcelo Peña.
Nicci Hernestig och Marcelo Peña.
Nicci Hernestig.
Nicci Hernestig.

Men under mellandagarna träffade Marcelo på sin goda vän Keela ute på krogen, och mötet resulterade i att duon stod och hånglade. Hångelkvällen var inte direkt uppskattad av varken Marcelos följarskara eller hans flirt Nicci, vilket hon skrev ut på sin blogg.

Marcelo Peña och Keela.
Marcelo Peña och Keela hånglade under en utekväll.

"Helt ärligt så blev jag ledsen som fan när jag fick höra saker om M och åkte hem till mig och tog mig en funderare. Nu får vi se vad som händer", skrev hon. 

Gick på dejt med Ben Mitkus

Youtubestjärnan Ben Mitkus, 23, var tidigare i en relation med profilen My Karlberg men för ett par månader sedan valde paret att gå skilda vägar. Men nu har han alltså synts äta middag med Nicci som han känner sedan tidigare. 

Ben själv säger i sin vlogg att han inte riktigt vet vad han ska kalla mötet, men han påpekar att det "typ var en dejt". Ben och Nicci gick på en biopremiär (där även Marcelo befann sig), åt middag och mös omkring tillsammans.

Nicci dejtar nu Ben Mitkus.
Nicci Hernestig och Ben Mitkus på dejt.

Efter mötet berättade Ben att han haft "världens bästa dag" och att han verkligen har ett gott öga för Nicci, men att han ändå kommer hålla ett visst avstånd, för hennes skull. 

– Förmodligen finaste tjejen jag träffat i mitt liv. Hennes ex har tydligen sårat henne och varit taskig så jag kommer inte ens att försöka "haffa henne" så ni vet. Men jag vill verkligen lära känna henne bättre, så ni behöver inte spekulera, säger Ben i sin senaste video. 

Nicci skriver även hon om dejten på sin blogg och säger även hon att hon fattat ordentligt tyckte för Ben.

"Han är så himla gullig, snäll, rolig, charmig, omtänksam och generös. Han är grym med andra ord. Vi kommer helt klart träffas flera gånger och vi har så kul ihop men jag är inte riktigt redo för att ”gå vidare” just nu men vem vet. Känslor är ju föränderliga och när något känns bra så blir det ju starkare och tar över och då får man se vad som händer", skrev hon.

Härligt, säger vi!