Lyxhus från kanal 5s serie gåsmamman till salu
Är du sugen på att bo på vattnet? Då är detta lyxhuset något för dig - Foto: TT/Simon Donini montage

Nu är lyxhuset från tv-serien Gåsmamman till salu

Har du alltid drömt om att bo på vattnet? Är du ett stort fan av Gåsmamman och har 14 miljoner över? Då är det här huset perfekt för dig!


Kanal 5 sänds nu säsong 3 av Gåsmamman. Serien har sedan starten 2015 fått allt fler fans och för oss som är intresserade av hus så har serien inte varit en besvikelse. Flertal lyxhus har under seriens gång fått oss att höja på ögonbrynen, men det kanske mest anmärkningsvärda är det som karaktären Hanna, änka till huvudkaraktären Sonjas bror, bor i.   

Det anmärkningsvärda med huset som karaktären Hanna, spelad av skådespelaren Lisette Pagler, bor i är att det ligger i vattnet. Huset är nämligen en så kallad husbåt, men vi som har sett serien vet att denna husbåt inte är som vilken husbåt som helst utan är något utöver det vanliga. 

Huset som är 175 kvadratmeter till ytan och har en terrass på 150 kvadratmeter återfinns i Pampas Marina, Solna, kommer vid försäljningsstart ligga ute för den blygsamma summan 14 miljoner kronor. 

14 miljoner kronor skrämmer nog iväg de flesta men när du ser vad du får så kanske priset känns lite mer rimligt. Eller vad sägs om en egen biograf? En vinkällare? Inte övertygad ännu? Titta på videon i spelaren ovan för några unika bilder infrån det flytande lyxhuset. 

Säljare av huset är mäklarfirman Edward & Partners i Stockholm och i podcasten Bostadsmarknaden berättar den ansvarige mäklaren Edward Melki om det unika objektet:

– Det är något helt utöver det vanliga. Det är det mest ultimata boendet man kan ha i hela Sverige. En villa på vattnet fem minuter från Stockholms innerstad. Kan det bli bättre? 

Podcastens moderator Andreas R Sjöström frågar Edward om det går att åka ut på vattnet med huset.

– Nej, det kan man inte. Men däremot kan du ha en båt i anslutning till huset som du kan åka ut med. Du har alltså din egna båtplats precis vid huset. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du velat bo i en husbåt?
Tack för din röst!