Det här visste du nog inte om Joel Kinnamans fru Cleo Kinnaman

Vem är egentligen den mystiska skönheten som Joel Kinnaman är gift med? Utöver att hon är en otroligt talangfull tatuerare finns det en hel del grejer du antagligen inte visste om Cleo Kinnaman.


Joel Kinnaman, 38, är den svenska skådespelaren som slagit stort internationellt och överallt och det går minst sagt bra för svensken utomlands. Han har synts i film och seriejättar som bland annat Suicide Squad, The Killing, RoboCop och House of Cards.  Men utöver en blomstrande karriär så har han även ett blomstrande kärleksliv. 2016 gifte han sig med kärleken Cleo Wattenström, 25. 

Det var sommaren 2014 som det började tisslas och tasslas kring huruvida profilerna var ett par eller inte, och mycket riktigt så hade de fattat tycke för varandra. 

Men har du ordentlig koll på Cleo? Om inte – kika videon i spelaren ovan. Där får du nämligen reda på saker du inte visste om henne. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

1 timme sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

2 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

2 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

2 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

2 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

3 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.