Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här blir Hampus Marcussen uppvaktad i "Hemliga beundrare"

- 06/02/2018, 12:53

Hampus Marcussen var med i Paradise Hotel 2017, och blev en av programmets hetaste profiler. Under programmets gång fick han minst sagt många beundrare. En av dem kommer att uppvakta honom i kvällens avsnitt av "Hemliga beundrare"

Dags att ta fram skämskudden igen. I programmet "Hemliga beundrare" får män och kvinnor chansen att överaska den där personen som de länge haft en crush på, men inte riktigt vågat berätta om det. Och tro oss – du kommer att vrida på dig i tv-soffan.

Men det härliga med detta programmet är att många faktiskt blir glatt överraskade av sin heliga beundrare, och erkänner att de känt samma sak, detta medan det ibland blir totalt magplask. 

Hampus Marcussen blir väldigt chockad.
Hampus blir väldigt chockad.
Hampus Marcussen är med i Hemliga beundrare.

I kvällens avsnitt kommer vi att få se ett välkänt ansikte kliva in – nämligen Paradise Hotel-profilen Hampus Marcussen, som är spänd över att få möta sin hemliga beundrare. 

– Jag har verkligen ingen aning om vem det kan vara, jag har ett ganska stort Instagramkonto och får ofta meddelanden från folk som typ säger att de älskar en, så det kan ju lika gärna vara en stalker säger Hampus. 

Och vi säger bara en sak, Hampus reaktion när han får se vem hans beundrare är – den går ej av för hackor. 

Programmet sänds tisdagar klockan 21.00 på TV3.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.