Måndag 19 Apr
Stockholm

Linn Ahlborg avslöjar vad som egentligen hände på hennes fest

Men trots Linn framgång så är ju även hon en helt vanlig tonåring med helt vanliga tonårsproblem. Som vi alla minns blev de ju kaos på de flesta hemmafester man anordnade i tonåren. Och samma sak hände Linn.
Men trots Linn framgång så är ju även hon en helt vanlig tonåring med helt vanliga tonårsproblem. Som vi alla minns blev de ju kaos på de flesta hemmafester man anordnade i tonåren. Och samma sak hände Linn. Foto:

Linn Ahlborg fyllde 18 i slutet av förr-förra året, vilket firades med en hejdundrande fest hemma i hennes hus. Men kvällen slutade inte helt som Linn tänkt sig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det går minst sagt bra för Youtubestjärnan Linn Ahlborg. Blott 18 år gammal har hon nu fått designa en helt egen kollektion för den stora modekedjan NA-KD, och nu i februari kommer hon att träffa fansen på en meet and greet i Stockholm, i samband med att kollektionen släpps.  

Linn har de senaste åren kommit att bli en av Sveriges största Youtubestjärnor och hon följs idag av över 377 000 prenumeranter på sin Youtubekanal.

Men trots Linn framgång så är ju även hon en helt vanlig tonåring med helt vanliga tonårsproblem. Som vi alla minns blev de ju kaos på de flesta hemmafester man anordnade i tonåren. Och samma sak hände Linn. 

"Tvingades ta in på hotell"

I hennes senaste frågestund är det ett fan som frågar henne om hennes sjukaste festminne. Hon berättar då att det ägde rum under hennes 18-årsfest hon hade i slutet av förra året. Linn hade laddat upp huset med massvis med cider, öl, drinkar och så vidare. Och som vi alla vet så är ju gratis gott.

Linns 18-årsfest såg extremt glammig och rolig ut. Men den slutade inte riktigt som hon tänkt sig.
Linns 18-årsfest såg extremt glammig ut. Men den slutade inte riktigt som hon tänkt sig.

Det hela såg ut att bli en lyckad fest, och enligt Linn var det en av de roligaste kvällarna hon haft. Men den slutade kanske inte helt som hon tänkt sig. 

Hon upptäckte i slutet av kvällen att en gäst blivit så full att han bajsat på golvet.

– Jag vet inte om jag kan berätta detta utan att bannas från Facebook. Men ja, en kille blev så full att han bajsat på golvet. Det låg bajs överallt. Så jag kunde inte vara kvar här utan fick ta in på hotell. Ja nu vet ni det i alla fall, berättar Linn. 

Se hela videon här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela