Tisdag 20 Apr
Stockholm

Influencern Margaux Dietz är klar för Let's dance 2018

Margaux Dietz är klar för Lets dance 2018.
Margaux Dietz. Foto: Instagram

Den 23 mars drar Let's Dance 2018 igång på TV4 och någon vi kommer få se dansa i tv-programmet är youtubern Margaux Dietz. Hon slog igenom förra året släppte sin förlossningsvideo på Youtube.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Är du ett fan av Let's Dance och bara längtar efter att få mysa ner dig i soffan och titta på programmet? 

Du kan vara lugn. Du behöver inte vänta så länge alls till årets säsong drar igång. Redan den 23 mars får vi äntligen se våra svenska favoriter dansa loss på TV4. 

Under torsdagen avslöjade kanalen en av årets deltagare, nämligen 28-åriga Youtubern Margaux Dietz. Hon kommer att tävla tillsammans med dansaren Alexander Svenberg.

Förra året såg vi Bianca Ingrosso i Let's Dance, och även hon dansade med Alexander Svanberg. Dansparet kom på en andra plats och vann gjorde Jesper Blomqvist.

Marguax Dietz Let's Dance
Marguax gick ut med nyheten på sin Instagram. Bildkälla: Instagram

På Instagram skrev Margaux "Nu är det officiellt! Jag ska vara med i LETS DANCE" under en video på henne och sin danspartner under torsdagen.

– Vi ska dansa i Let's dance och vi ska vinna, säger Dietz i TV4:s videoklipp på Youtube.

Margaux har jobbat med sina sociala medier i ungefär tre år men det var först förra året som hon slog igenom stort när hon släppte sin förlossningsvideo på Youtube. Videon har blivit sedd över en miljon gånger. På både youtube och Instagram har hon över 100 000 följare. 

Margaux blev även "Årets influencer" på ELLE-galan 2018. Till Modette har hon tidigare sagt att hon inte tror att det finns något som stoppar en om en vill bli framgångsrik.

– Om du kör din egna nisch, inte tittar så mycket på vad andra gör och känner att nu vill jag satsa. Du måste gå in helhjärtat och känna att det här vill jag göra. Gör du det så blir det bra, jag tror det går när du än väljer att börja, säger hon. 

Och visst verkar det som att det fungerar för nykomlingen? 

TV: Så SJUKT mycket pengar fick Benjamin Ingrosso för Let's Dance

Samir Badran tävlade med flickvännen Sigrid Bernson i Lets Dance 2017. HÄR kan du läsa om hur mycket pengar han drog in under programmet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Ska du kolla på Let's Dance?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela