Clara Henry: "Jag spräckte mitt underliv med en kettlebell"

- 19/02/2018, 13:18

Det är i programmet "Anders knackar på" som profilen Anders Öfvergård besöker Youtubestjärnan Clara Henry. Och hon bjuder honom på en riktigt sjuk historia.

Den mångfaldigt hyllade Youtubestjärnan och författaren Clara Henry, 23 har länge hållit på med Youtube och har idag över 434 000 prenumeranter på sin kanal. Hon har även skrivit böcker, varit programledare för Melodifestivalen samt har showen PK-klubben tillsammans med Cissi Wallin.

Nu kommer hon även att vara med i programmet "Anders knackar på" med Anders Öfvergård som tidigare haft programmet "Arga snickaren". Men i det här programmet är Anders snäppet snällare, om man säger så. 

Här åker han nämligen hem till olika par för att hjälpa dem att bygga om, samtidigt som han ska lära känna dem bättre. Sist var han hemma hos programledaren Pär Lernström och Linda Öhrn. Denna gång åker han hem till Clara och pojkvännen Carl Larsson

Clara Henry är tillsammans med Carl Larsson och paret verkar verkligen vara superkära.
Clara är tillsammans med Carl Larsson och paret verkar verkligen vara superkära.

I ett av rummen där trion befinner sig under inspelningen finns det ett par träningsredskap som Anders, Clara och Calle börjar diskutera. Clara kommer då in på en väldigt speciell (och smärtsam) händelse som hon tvingades uppleva. 

Hon råkade nämligen spräcka en blygdläpp i underlivet en gång när hon tränade. Detta för att hon drog upp kettelbellen snabbt utan att tänka sig för. 

– Jag vet inte hur grafiska vi ska vara då det här är TV4, men jag spräckte en blygdläpp. Jag drog upp kettlebellen och tänkte inte på vad jag gjorde. 

Clara berättar för Anders hur det hela gick till.
Clara Henry.
En märkbart chockad Anders Öfvergård.
En märkbart chockad Anders Öfvergård.

– Vadå, bara rätt upp sådär?, frågar en märkbart förvånad Anders. 

Ja, rätt upp, skrattar Clara. 


Hela avsnittet ser du ikväll på TV4 klockan 20.00.