Blac Chyna och Mechies sexfilm har läckt ut.
1 av 2
Blac Chyna
Blac Chynas sexfilm har läckt ut.
2 av 2
Blac Chyna har kopplat in polis och jurister.

Blac Chynas privata sexfilm har läckt ut: "Det är inget skämt"

En privat sexfilm mellan Blac Chyna och hennes dåvarande pojkvän Mechie har nu läckt ut. Filmen är inspelad med Chynas mobil men hur den har läckt ut är ännu inte klart. Nu kopplar hon in polisen i ärendet.


En privat sexfilm på modellen och den tidigare strippan Blac Chyna, 29, har nu läckt ut. 

I filmen, som spelades in i juli med Chynas mobil, så syns Blac och hennes dåvarande pojkvän Mechie rumla runt mellan lakanen.

Chyna, vars riktiga namn är Angela White, har nu kallat in jurister för att gå vidare med ärendet som hennes advokat Lisa Bloom kallar för hämndporr

Modellen och realityprofilen Blac Chyna. Bildkälla: Instagram.

Chyna har även polisanmält händelsen och vill nu ta reda på vem som har kommit över den privata filmen.

"Hämndporr är att publicera avklädda bilder utan att den andra parten har givit sitt medgivande är ett brott och en form av misshandel. Det är också ett sätt att försöka slutshamea kvinnor för att de är sexuella. Tjejer har tagit livet av sig på grund av hämndporr. Det är inget skämt", skrev Bloom på Twitter.

Chynas ex-kille, artisten Mechie är även han rasande och vill ha klarhet i vem som har kommit över filmen och läckt den, skriver Tmz.

Mechie säger via sin representant att det var han som spelade in sexfilmen med Chynas telefon, och att han aldrig har haft en kopia av sexfilmen.

Blac Chyna. Bildkälla: Instagram

Det här är inte första gången som Chyna utsätts för hämndporr. Förra året spred hennes tidigaste fästman Rob Kardashian nakenbilder och annat material på Chyna på sin Instagram. 

Han anklagade Chyna för att ha varit otrogen med åtta olika män och ta droger.

Efter att filmerna läckte ut förlorade Chyna flera kontrakt för viktminskningspreparat. 

Detta för att företagen ville att hon skulle vara "naturlig" men i de läckta filmerna syntes tydliga tecken på de plastikoperationer som hon har gjort.

Chyna har dottern Dream Kardashian med Rob, och sonen King Cairo med sitt ex Tyga.


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om Sebastian Tadros: Ålder, familj och Marcus & Martinus

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

1 timme sedan
Levin Larsson vann Farmen 2024 och kommer nu att köpa sina föräldrars gård. Han har nu gett ett glädjande besked om framtiden när det kommer till att göra mer tv.

Lasse Kronér leder allsång i sommar

1 timme sedan
Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

1 timme sedan
Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

1 timme sedan
Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

3 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.