Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pricasso chockar Talang-juryn – målar tavlor med sin penis

- 23/02/2018, 21:31 -
Pricasso. LaGaylia Frazier. Bianca Ingrosso.

Pricasso målar med sin penis i Talang

TV4

Det sista framträdandet i Talang blev ett mycket speciellt. Australiensiske Pricasso tog fram färg och "pensel" för att börja måla ett porträtt av David Batra. Bianca Ingrosso och LaGaylia Frazier var inte positiva till vad de fick se.

På fredagen var det dags för det sista audition-programmet av Talang Sverige och nu väntar semifinalerna. Säsongen har hittills bjudit på en hel del udda nummer fyllda av svärdslukning, akrobatik och naket.

När det absolut sista numret för skulle framföras så trodde juryn att de hade sett allt. Och det var då en man i en väldigt avslöjande, rosa kostym kom in på scenen. Hans artistnamn är Pricasso. 

Pricasso i Talang Sverige
Pricasso i Talang Sverige. Bildkälla: TV4

LaGaylia Frazier började med att fråga vad det är han ska göra. 

– Jag målar på ett speciellt sätt, säger Pricasso.

När han väl körde igång blev det tydligt vad som är speciellt med hans målningar. Han kastade kläderna och började måla med sin penis. Juryn var i total chock. 

LaGaylia Frazier och Bianca Ingrosso blir chockade när Pricasso börjar måla
LaGaylia Frazier och Bianca Ingrosso blir chockade när Pricasso börjar måla. Bildkälla: TV4
Pricasso målar med sin penis
Pricasso målar med sin penis. Bildkälla: TV4

– Titta inte, jag kommer bli blind, skriker LaGaylia Frazier.

Bianca Ingrosso gillade inte alls vad hon såg och dök ner bakom jurybåset. Hon tittade endast upp för att trycka på den röda knappen.

Bianca Ingrosso röstade nej.
Bianca Ingrosso röstade nej. Bildkälla: TV4

Efter ett tag började ett ansikte uppenbara sig på målarduken, och snart insåg juryn att det var David Batra som Pricasso målade av. Och trots den speciella "penseln" var målningen oväntat lik. 

Pricassos porträtt av David Batra.
Pricassos porträtt av David Batra. Bildkälla: TV4

Tyvärr slutade det med att Bianca och LaGaylia röstade nej medan Alexander Bard och David röstade ja, så vi kommer inte få se Pricasso igen i tävlingen. 

Pricassos riktiga namn är Tim Patch och han bor i Sydney och är 68 år gammal. Han har berättat att han kom på idén med att måla med sin penis redan 2005 när han testade att måla en vanlig smiley på en vägg. Efter det testade han att måla en tavla med sin penis på en fest och 2006 tog han artistnamnet Pricasso. 

Han gjort porträtt av Bart Simpson, Barack Obama och ISIS-medlemmar som får oralsex. Trots att han har fått kritik av andra konstnärer som inte uppfattar honom så seriös så är han stolt över sina tavlor. Pricasso har också varit med i den svenska varianten av programmet Outsiders. 

Borde Pricasso gått vidare?