Pricasso. LaGaylia Frazier. Bianca Ingrosso.
Pricasso målar med sin penis i Talang - Foto: TV4

Pricasso chockar Talang-juryn – målar tavlor med sin penis

Det sista framträdandet i Talang blev ett mycket speciellt. Australiensiske Pricasso tog fram färg och "pensel" för att börja måla ett porträtt av David Batra. Bianca Ingrosso och LaGaylia Frazier var inte positiva till vad de fick se.


På fredagen var det dags för det sista audition-programmet av Talang Sverige och nu väntar semifinalerna. Säsongen har hittills bjudit på en hel del udda nummer fyllda av svärdslukning, akrobatik och naket.

När det absolut sista numret för skulle framföras så trodde juryn att de hade sett allt. Och det var då en man i en väldigt avslöjande, rosa kostym kom in på scenen. Hans artistnamn är Pricasso. 

Pricasso i Talang Sverige. Bildkälla: TV4

LaGaylia Frazier började med att fråga vad det är han ska göra. 

– Jag målar på ett speciellt sätt, säger Pricasso.

När han väl körde igång blev det tydligt vad som är speciellt med hans målningar. Han kastade kläderna och började måla med sin penis. Juryn var i total chock. 

LaGaylia Frazier och Bianca Ingrosso blir chockade när Pricasso börjar måla. Bildkälla: TV4
Pricasso målar med sin penis. Bildkälla: TV4

– Titta inte, jag kommer bli blind, skriker LaGaylia Frazier.

Bianca Ingrosso gillade inte alls vad hon såg och dök ner bakom jurybåset. Hon tittade endast upp för att trycka på den röda knappen.

Bianca Ingrosso röstade nej. Bildkälla: TV4

Efter ett tag började ett ansikte uppenbara sig på målarduken, och snart insåg juryn att det var David Batra som Pricasso målade av. Och trots den speciella "penseln" var målningen oväntat lik. 

Pricassos porträtt av David Batra. Bildkälla: TV4

Tyvärr slutade det med att Bianca och LaGaylia röstade nej medan Alexander Bard och David röstade ja, så vi kommer inte få se Pricasso igen i tävlingen. 

Pricassos riktiga namn är Tim Patch och han bor i Sydney och är 68 år gammal. Han har berättat att han kom på idén med att måla med sin penis redan 2005 när han testade att måla en vanlig smiley på en vägg. Efter det testade han att måla en tavla med sin penis på en fest och 2006 tog han artistnamnet Pricasso. 

Han gjort porträtt av Bart Simpson, Barack Obama och ISIS-medlemmar som får oralsex. Trots att han har fått kritik av andra konstnärer som inte uppfattar honom så seriös så är han stolt över sina tavlor. Pricasso har också varit med i den svenska varianten av programmet Outsiders. 

/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Pricasso gått vidare?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.