Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lancelot Hedman: "Jag ska vara med i Paradise Hotel 2018"

Nöje | 14/03/2018 11:34

Efter en ordentlig körtelfeber samt ett tungt break up ser det ut som att Lancelot Hedman riskerar att missa kampsports-SM. Men vem vet, eventuellt kommer han att anta andra slags utmaningar inom en snar framtid.

Det har varit mycket skriverier kring kändissonen Lancelot Hedman Graaf på senaste. Detta på grund av hans stormiga relation med Paradise Hotel-vinnaren Paulina "Paow" Danielsson, 24.

Han är även son till kända TV-profilen Magdalena Graaf och fotbollsstjärnan Magnus Hedman. Men det alla inte vet är att Lancelot är ett riktigt ess inom kampsport och har under en längre tid tävlat i Muay Thai, med en enorm framgång.

Lance har under loppet av ett halvår tagit två rundor till Thailand för att träna med dom bästa för att ladda upp inför kampsports SM, och i sommar kommer han att satsa på en karriär i MMA.

Men alla idrottare vet att sjukdom och skador kan sätta ordentliga käppar i hjulet för en idrottsmans drömmar. Lancelot har nämligen drabbats av körtelfeber, knappt en vecka innan tävlingen. Detta gör det väldigt osäkert om han kommer kunna vara med.

"Ända sedan jag började med thaiboxning för ett och ett halvt år sen har mitt mål varit att vara med i Thaiboxnings-SM så det skulle kännas jobbigt att behöva missa det på grund av sjukdom", har han sagt i ett pressmeddelande. 

Men i samma veva har nu Lance spelat in ett klipp på sin Instagram där han på ett skämtsamt sätt säger att han tänker satsa på en helt annan grej. Nämligen att vara med i en dokusåpa. 

– Jag är ny Paradise Hotel-deltagare 2018 haha. Kan verkligen se mig på en gratisresa till Mexiko, hänga där och hävla i mig gratis alkohol, säger han i början av klippet. 

Sedan tillägger Lancelot att det faktum att han är 17 år dessvärre stoppar honom. Av vad vi kan tyda säger han även det hela med glimten i ögat. 

Ligger det någonting i Lancelots ord eller var det hela bara en känga mot ex-flickvännen Paulina som varit med i Paradise Hotel två gånger?

Dock spelades det ju in två säsonger av Paradise Hotel förra året, den senare på hösten. Gör man samma sak i år innebär det att Lancelot hinner fylla 18 och alltså kan vara med i årets senare säsong, då han fyller år i juli.  

Vem vet vad framtiden kan bringa. 

Se hela Lancelots förklaring i spelaren ovan.

Hade Lancelot passat i Paradise Hotel?