Här är allt du behöver veta om Felicia Bergström i Farmen VIP

Felicia Bergström har över 272 000 prenumeranter på sin kanal och är en av deltagarna i årets Farmen VIP. Här får du veta allt om vem hon är, vad hon gjort tidigare och allt annat.


Felicia Bergström, 24, född 5 februari 1994, är en svensk YouTuber. Hon är född och uppvuxen i Stockholm och bor fortfarande kvar. Felicia fick sitt genombrott via sin YouTubekanal där hon lägger upp videos som kretsar kring allt från test av olika produkter till vloggar om hennes vardag. 

Nu är hon aktuell med programmet Farmen VIP 2018, och då kan det vara bra att ha lite koll på vem den färgstarka Felicia är. 

Hon startade sin Youtubekanal år 2012,  har i dagsläget över 272.000 prenumeranter och hennes videos har totalt setts över 60 miljoner gånger. 

Mobbning

Felicia har i sina videos pratat en del om mobbingen hon utsattes för i många år. Hon har berättat att det fungerat som en drivkraft i hennes mål att bli en stor Youtubestjärna. 

Felicia har haft sin kanal sen 2012 och följs idag av hundratusentals människor.

Sjukdom

Hon har genomgått sju-åtta operationer då hon bröt lårbenshalsen för ett par år sedan. Hon har idag en höftprotes, så hon själv säger att hennes höft är gjord av metall. Det hela ägde rum när hennes hund sprang iväg och hon då skulle springa ned för en trappa. Där hörde hon hur det knakade till och hon ramlade sedan och bröt lårbenshalsen. Hon lider av en skelettsjukdom som kan liknas vid benskörhet. 

Hon har tidigare brutit kontakten med sin pappa vilket hon inte vill gå in närmre på.

Snatteri

När hon var yngre snattade hon mycket tills hon en dag åkte fast när hon skulle snatta en plocksallad. Anledningen till varför hon valt att berätta det i sin kanal är för att uppmana sina följare att inte göra samma misstag som henne. 

Hon har riktigt starkt kritik mot många stora klädkedjor då hon tycker att de tillverkar för litet utbud av plus size-kläder. 

Hon är bästa vän med Youtubestjärnan Tomas Sekelius

Här tillsammans med vännen Thomas.

Sexuella övergrepp

I januari förra året våldtogs en 21-årig kvinna i Norrköping av en manlig Youtubeprofil i 25-års åldern. Mannen hade följt med kvinnan, som var kraftigt berusad, hem från nattklubben Puls.

Mannen säger att han följde med kvinnan för att se till att "hon kom hem säkert". Väl i lägenheten somnade kvinnan, och när hon vaknade var hennes byxor nerdragna och hon hade sperma längs benen.

Hon insåg att hon hade blivit våldtagen av mannen, som även filmade och fotograferade henne när hon var utslagen.

Mannen greps i sin bostad samma dag och döms nu till två års fängelse, skriver Expressen.

Felicia berättade strax efter att hon har blivit utsatt för trakasserier av den våldtäktsdömda mannen. På sin Twitter berättade hon att hon har förträngt händelsen fram till att våldtäkten på den 21-åriga kvinnan uppdagades.

Mer om händelsen kan du läsa här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.