Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ex On The Beach-profilen Josephine Qvist opererar sig igen

Nöje | 04/04/2018 17:05

TV-profilen Josephine Qvist har genomgått ytterligare en operation som hon nu väljer att berätta om.

Det var i februari förra året som Ex on the beach-profilen Josephine Qvist berättade att hon skulle operera sina bröst. Men det gällde inte en bröstförstoring, utan tvärtom. Hon skulle nämligen göra en bröstförminskning.

Utöver en vanlig förminskning skulle hon även lyfta upp, plocka ut och sätta in mindre implantat.

Det var förra året som Josephine gjorde en bröstförminskning. "Jag blev hur nöjd som helst", sa hon efteråt.

Josephine sa då att hon misstänkte att bröstformen hon hade fått berodde på att hon i omgångar bantat och pendlat i vikt. Hon sa att hon inte var nöjd och att brösten börjat hänga.

– Jag har aldrig kunnat ha kläder som passar. Jag har haft E och F-kupa och då är jag ändå ganska kort och liten. Jag har kommit till en punkt i livet då jag är så trött på mina bröst, och jag tror att formen beror på att jag jojo-bantat så himla mycket, sa hon då.

Sagt och gjort så genomfördes operationen och hon blev väldigt nöjd efteråt. Men trots det har hon valt att operera sig igen. 

"Ska operera bort hud"

För ett par veckor sedan publicerade Josephine ett par bilder på sin Instagram, där hon visade upp att hon befann sig på en klinik. Snabbt började hennes följare att spekulera i vad hon skulle göra, men nu har hon alltså valt att berätta vad det hela gällde. 

– Jag opererade mig förra året och jag blev verkligen supernöjd. Men nu är det så att skinnet på mina bröst har blivit slappt i och med att jag hade så elastisk hud kring mina bröst. Jag hade väldigt stora och hängiga bröst. Så nu har moder natur dragit min hy nedåt, vilket gjort huden lite slappare, säger hon i sin video.

Josephine valde att operera sig igen på samma klinik hon var på sist. Men denna gång handlade det om att ta bort hud.

– Det man gör är att man öppnar upp under brösten och tar bort lite hud. Det ser egentligen inte ens speciellt konstigt ut men det är jag som är superpetig. Jag visste det här redan innan jag opererade mig första gången, så det kom inte som någon speciell chock, säger hon.