Måndag 27 Jun
Stockholm

Därför har Misslisibell och Jenny Josephine brutit kontakten

Vännerna och Youtubeprofilerna Lisa "Misslisibell" Jonsson och Jenny "Jenny Josephine" Östling har en fnurra på tråden. Nu ska Svenska Youtubers ha tagit reda på varför.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Youtubevärlden fungerar många gånger som det verkliga livet, där vänskaper kommer och går och där draman lätt uppstår på grund av olika orsaker. Tidigare i veckan berättade Louise Jorge under en livevideo att hon inte vill umgås med Linn Ahlborgs gäng då hon fått höra att de pratat skit om henne. Hon påstod även att Linn, Zennufer och Frida Tordhag haft förutfattade meningar om henne, och att det är anledningen till varför de inte synts oftare tillsammans. 

Och nu har det även kommit fram varför en annan Youtubevänskap lagts på is. Nämligen den mellan Lisa "Misslisibell" Jonsson och Jenny "Jenny Josephine" Östling.

Vännerna och Youtubeprofilerna Lisa "Misslisibell" Jonsson och Jenny "Jenny Josephine" Östling har inte setts tillsammans på ett tag. Enligt Svenska Youtubers har tjejerna råkat i luven på varandra.

Det är Svenska Youtubers som tagit reda på vad som orsakat en fnurra på tråden mellan tjejerna. I den senaste videon Lisa gjorde med Jenny så kan man nämligen se att Lisa börjar bli ledsen och nedstämd. Hon säger då att hon får en ångestattack. Många skriver att det inte är en ångestattack och Jenny berättar både i videon och privat till Lisa att hon heller inte tror att det är en ångestattack.

Misslisibell börjar att gråta mitt under sin vlogg. "Det är på grund av mobbingen", säger hon.

– Ser du, nu filmar jag en ångestattack, säger Lisa. 

– Fast nej du har ju inte en ångestattack nu. Du ser exakt ut som vanligt, kontrar Jenny. 

Lisa börjar då att gråta och säger att ångestvågen kommer av de år hon blev mobbad i skolan.

– Det har kommit av att jag blivit så illa behandlad av mobbare. De påstår att mobbningen inte ägt rum. Men hur kan det vara så om det är jag som sitter såhär?, säger Lisa.

Jenny ska då ha sagt till Lisa att hon tycker att hon ska ta bort ordet "ångestattack" ur titeln på videon vilket gjort Lisa upprörd, skriver Svenska Youtubers. Samma dag ska de ävenha haft en hetsig diskussion om religion och Lisa ska ha känt sig grillad på frågor av Jenny. 

Huruvida tjejerna försöker lappa ihop vänskapen är fortfarande oklart. Men som man brukar säga "Gammal kärlek rostar aldrig", och samma sak gäller nog vänskap.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.