Tisdag 28 Sep
Stockholm

Kritiken mot Jonna och Joakim Lundell: "Omoget och äckligt"

Jonna och Joakim Lundell har köpt semesterresor för 200 000 kronor.
1 av 3
Jonna och Joakim Lundell har köpt semesterresor för 200 000 kronor. Som de aldrig har åkt på. Foto: Instagram.com/sessano. Bilden är ett montage.
Jonna och Joakim Lundell.
2 av 3
Jonna och Joakim Lundell. Foto: Instagram.com/sessano
Jonna och Joakim Lundell.
3 av 3
Jonna och Joakim Lundell. Foto: Instagram.com/sessano

Jonna Lundell svarar nu på kritiken som har kommit in efter att hon skrev ett inlägg som väckte starka reaktioner. I alla fal hos en läsare – som verkligen såg rött.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jonna Lundell, 23, och maken Joakim Lundell, 32, skulle egentligen ha inlett maj månad i Grekland – med sol och bad på vackra Rhodos. 

Men paret kom aldrig iväg. Jonna har tidigare berättat att hon har haft ångest inför resan, och en annan anledning till att de aldrig åkte på semestern var även tidsbristen.

Joakim signerade böcker för fulla muggar, och han hann inte klart innan planet skulle lyfta.

I sin blogg skriver Jonna nu att de inte hade avbokningsskydd när de bokade sin resa – och att hon och Joakim har lagt en GALEN summa på resor som aldrig har blivit av.

Jonna och Joakim Lundell skulle åka på semester – men den blev inte av. Bildkälla: Instagram.com/sessano

"Vi nu snart är uppe i 200 000kr på resor som vi inte åkt på och detta är bara under ett års tid. Det är lätt att vara efterklok", skriver Jonna i sin blogg.

Med tanke på att Jonna tjänade över 755 000 kronor år 2017, och Joakim drog in 655 900 kronor så finns det minst sagt pengar i hushållet.

Men en av Jonnas läsare reagerade starkt på hennes inlägg, något som sajten Svenska Youtubers var först med att uppmärksamma. Signaturen Lisa skriver att hon blir arg och provocerad av inlägget.

"Outnyttjade resor för 200.000kr?! Så otroligt mycket pengar som hade kunnat hjälpa så många människor! Det är ju för fasen kontantinsatsen för ett mindre hus?! Och ni bara skiter bort dem?! Så sjukt oansvarigt, omoget och äckligt beteende! Tänk på alla barnfamiljer som bara kan DRÖMMA om att åka på en solsemester?! Nej, skärpning!!"

Jonna Lundell valde att svara på kritiken i sin blogg. Bildkälla: Instagram.com/sessano

Jonna själv väljer att svara personen i kommentarsfältet – och det är ord och inga visor från Jonna. 

"Tror du att vi själva gillar att så mycket pengar har gått till spillo för ingenting? Det är ju dessutom pengar vi SJÄLVA jobbat för och sparat ihop", skriver Jonna och tillägger att hon och Joakim skänker stora summor till Barncancerfonden och till utsatta kvinnor och barn. 

"Sen vad vi gör med VÅRA semesterpengar som vi samlat ihop är ju våran ensak? Vi bokar ju resorna för att kunna åka på semester givetvis men det har alltid kommit nått vägen som gjort att vi inte kunnat åka, så som cellförändringar, akuta operationer och jobb. Men du kanske tycker att man ska åka trots det?", skriver Jonna. 

Hon avslutar sitt svar med att skriva att det var bland den sjukaste kommentar hon har fått. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera
Kopiera länk
Dela