Torsdag 21 Okt
Stockholm

Madde och Chris lämnar lyxlägenhet – kostar 170 000 i månaden

Chris O'Neill/Prinsessan Madeleine/London
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill betalar 170 000 i månaden för sin lägenhet, men nu ska de flytta. Foto: Christine Olsson / Jessica Gow / TT

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill ska nu vara på väg att lämna lyxlägenheten i London. Anledningen är att den 261 kvadratmeter stora lägenheten blivit för liten för familjen, lägenheten är också riktigt dyr med en hyra på 170 000 i månaden.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Om du tyckte att andrahandshyrorna för lägenheter i Stockholm var höga så är de ingenting mot vad man får betala om man vill bo i de allra finaste kvarteren i centrala London med den internationella eliten. 

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill får punga ut en hel del i boendekostnad för sin lyxlägenhet på hela 261 kvadratmeter. Enligt Expressen ska hyresvärden begärt närmare 170 000 kronor i månaden för lägenheten. 

Lägenheten som ligger i närheten av Sloane Street, Knightsbridge och Belgravia ska dock ha blivit för liten för familjen som nyligen fick tillökning. Och nu uppger alltså Expressen att Madde och Chris ska vara på väg att lämna lägenheten. 

Området som lägenheten ligger i ska vara ett av de dyraste i världen och bor man där kan man ha grannar som är kändisar, miljardärer från Ryssland eller rika människor från Mellanöstern. 

Läget är perfekt för dig som har mycket pengar i plånboken då du får närhet till Londons mest exklusiva butiker. 

Lägenheten som Madde och Chris med familj bott i har tre sovrum, tre badrum, två rum för mottagningar, garage för två bilar och en takterass. Allt detta får givetvis inte plats på en våning utan lägenheten har tre våningar. 

Familjen har valt att bosätta sig i London för att Chris O'Neill lättare ska kunna sköta sina affärer.

Hovets informationschef Margareta Thorgren kan varken bekräfta priset för lägenheten eller om Madde och Chris har planer på att flytta. 

– Det enda jag kan bekräfta är att de fortfarande bor i London, säger hon till Expressen. 

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela