Chris O'Neill/Prinsessan Madeleine/London
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill betalar 170 000 i månaden för sin lägenhet, men nu ska de flytta. - Foto: Christine Olsson / Jessica Gow / TT

Madde och Chris lämnar lyxlägenhet – kostar 170 000 i månaden

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill ska nu vara på väg att lämna lyxlägenheten i London. Anledningen är att den 261 kvadratmeter stora lägenheten blivit för liten för familjen, lägenheten är också riktigt dyr med en hyra på 170 000 i månaden.


Om du tyckte att andrahandshyrorna för lägenheter i Stockholm var höga så är de ingenting mot vad man får betala om man vill bo i de allra finaste kvarteren i centrala London med den internationella eliten. 

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill får punga ut en hel del i boendekostnad för sin lyxlägenhet på hela 261 kvadratmeter. Enligt Expressen ska hyresvärden begärt närmare 170 000 kronor i månaden för lägenheten. 

Lägenheten som ligger i närheten av Sloane Street, Knightsbridge och Belgravia ska dock ha blivit för liten för familjen som nyligen fick tillökning. Och nu uppger alltså Expressen att Madde och Chris ska vara på väg att lämna lägenheten. 

Området som lägenheten ligger i ska vara ett av de dyraste i världen och bor man där kan man ha grannar som är kändisar, miljardärer från Ryssland eller rika människor från Mellanöstern. 

Läget är perfekt för dig som har mycket pengar i plånboken då du får närhet till Londons mest exklusiva butiker. 

Lägenheten som Madde och Chris med familj bott i har tre sovrum, tre badrum, två rum för mottagningar, garage för två bilar och en takterass. Allt detta får givetvis inte plats på en våning utan lägenheten har tre våningar. 

Familjen har valt att bosätta sig i London för att Chris O'Neill lättare ska kunna sköta sina affärer.

Hovets informationschef Margareta Thorgren kan varken bekräfta priset för lägenheten eller om Madde och Chris har planer på att flytta. 

– Det enda jag kan bekräfta är att de fortfarande bor i London, säger hon till Expressen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.