Linn Ahlborg
Linn Ahlborg - Foto: Instagram/linnahlborg

Linn Ahlborg avslöjar hemligheten om sitt kärleksliv

Youtubeprofilen Linn Ahlborg, 18, väljer nu att berätta om en sak som flera av hennes fans har undrat ett bra tag.


Linn Ahlborg, 18, driver en av Sveriges största Youtubekanaler med över 390 000 prenumeranter, på Instagram har hon över en halv miljon följare och hennes klädkollektioner för bland annat NA-KD har sålt slut i rekordfart. 

I en av Linns vloggar från Marbella där hon befinner sig i skrivande stund så passar hon på att svara på en fråga från en av sina fans. Personen, som går under signaturen Ellen, undrar varför Linn så sällan pratar om sitt privatliv. 

Linn Ahlborg svarar på en fråga från ett fan. Bildkälla: Youtube/Linn Ahlborg

Linn berättar då varför hon bland annat inte pratar om killar eller sitt kärleksliv. 

– När jag gjorde det i mitt förra förhållande så blev det liksom bara ett störningsmoment. För både mig och honom. Så på den fronten väljer jag att vara privat av en anledning, och det hoppas jag att ni kan respektera, säger hon och fortsätter:  

– Det behöver ju inte alltid vara såhär hela tiden. Om ett år kanske jag sitter och pratar jätteöppet om kärleksrelationer och killar och sånt, men just nu är det en sån sak som jag vill hålla lite lowkey, säger Linn i sin vlogg. 

Linn säger att hon gärna tar emot tips från sina fans på vad de vill se mer av i hennes vloggar då hon inte vill framstå som ytlig och opersonlig.

Linn säger att hon inte är någon känslomänniska. Bildkälla: Youtube/Linn Ahlborg

Och när det kommer till varför det är så lite prat om andra känslor i hennes vloggar så har Linn en förklaring även där. 

– Jag är ingen känslomänniska så därför pratar jag sällan om känslor överhuvudtaget. Jag pratar inte ens känslor med mina bästa kompisar ofta. Så det känns jätteonaturligt att jag skulle prata om det på Youtube, säger hon.

Linn berättar att om hon skulle vara ledsen en dag eller sitta och gråta, ja då skulle det sista hon skulle göra vara att ta upp kameran och filma. 

Linn Ahlborg. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

– Men jag tycker inte att det ska göra mig till opersonlig bara för att jag inte vill gråta på Youtube, säger Linn i sin vlogg.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!