Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så ser Linn Ahlborg ut 2 dagar in i studentveckan

- 05/06/2018, 16:39

Vi kan inte annat än relatera när vi ser Linn Ahlborgs form två dagar in i den ökända studentveckan.

Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 18, lever loppan tillsammans med bästa vännen Agnes Sågström, 18, och tjejerna går just nu igenom sin sista skoltid då de om drygt en vecka tar studenten. Och vi alla vet ju vad det betyder... – jo fest fest och mera fest.

Linn publicerade under söndagen en vlogg där fansen får följa med henne på studentbalen från att hon sminkar upp sig, till förfest, middag och fest. Och vilken hejdundrande kväll det bjöds på. 

Dagen efter stod det hårdrocksfest på schemat och vilka var uppklädda och peppade till max om inte Linn och Agnes. 

Linn mötte kritik efter bilden då det enligt hennes följare såg ut som att hon håller i en cigarett. Detta är ingenting som Linn varken bekräftat eller dementerat. Bilkälla: Linn Ahlborg Instagram

Under tisdagen såg tjejerna och deras vänner ut att peppa upp under en förfest för att "kliva på't igen", men någon som inte såg riktigt lika peppad ut då – det var Linn. 

Linn sitter invirad i en liten filt, och alla vi som någon gång kört 2-dagars kan lida med henne. Bildkälla: Agnes Sågström Snapchat

I videon syns de andra tjejerna sitta och ta sig en och annan cider, tjoa, tjimma och sjunga – medan Linn sitter lite småtussig och kurar. 

Linn – håll ut – vi känner med dig.