Ulrika Forsberg misstänks ha drabbats av skelettcancer

Paradise Hotel-profilen och mamma-bloggaren Ulrika Forsberg stöttas nu av följare och fans efter att ha gått ut med beskedet att hon har drabbats av skelettcancer. "Jag är ju bara 26 år".


Alla minns vi säsongernas säsong – Paradise Hotel 2014. Efter ett par års uppehåll var tittarsuccén tillbaka med dunder och brak, och in klev profiler som Saga Scott, Kristian Täljeblad, Eric HagbergPaulina "Paow" Danielsson och Ulrika Forsberg.

Norrlandstjejen Ulrika, 26, fångade snabbt svenska folkets hjärta och skulle komma att bli en av säsongens stora favoriter. 

Efter sitt deltagande har Ulrika gift sig med sin kärlek, skaffat två barn och har drivit en välbesökt mammablogg. 

Men nyligen fick hennes liv en drastisk vändning. Ulrika nyligen ut med det fruktansvärda beskedet att hon misstänks ha drabbats av skelettcancer. 

Ulrika berättar i sina inlägg att läkarna hittat dottertumörer på skelettet, men att de fortfarande letar ett huvudtumör. Bildkälla: Ulrika Forsberg Instagram

"Jag undersöks alltså för en metastas skelettcancer och som läget ser ut nu så letar dom en huvudtumör– vilket då innebär att det är en cancer som spridit sig i kroppen. Dottertumören som de heter då sitter både i och utanpå mitt sittben, den har luckrat upp mitt skelett där och det har blivit en fraktur när jag belastat de. 

Idag ska jag göra en gynundersökning och på tisdag ska jag göra mammografi och en skelettscint. 
Hittar de en till tumör så finns inga botemedel, Så vi håller alla tummar och tår på att det inte finns någon mer tumör, utan att det är en sort som heter sarkom istället, för då ser läget bättre ut"
, skrev hon då. 

Efter ett par dagar skrev Ulrika ut ett nytt hjärtskärande meddelande på sin Instagram, där hon berättar om det dystra besked hon nu fått. 

"Livet.. Jag hatar dig livet! Jag hatar dig cancer! Vad har jag gjort? Jag är 26år med 2små barn! 
Ska jag inte ens få fylla 30 å mina barn ens fylla 5? Ska mina barn växa upp utan mamma? Varför? Varför jag? Varför går det inte att bota? Varför? Bara massa frågetecken och ingen som kan ge mig ett svar!"

Ulrika har skrivit ut på hennes Instagram och frågat om det finns människor där ute med liknande erfarenheter. Har du varit med om liknande upplevelser? Skriv gärna ett litet peppande DM här.

"Det där lilla hoppet som man ska ha, de lilla hoppet är långt bort.. hur lever man sina sista år i väntan på att dö, kroppen ska bara ta bit för bit tills den tillslut tagit hela mig.. jag är så besviken på dig livet! Så besviken ledsen och arg! 
Låt allting bara vara en dröm! Låt de säga att mitt skelett bara växt konstigt, att det är bara att ta bort.. vadsomhelst! Säg att allt kommer försvinna! Annars kommer mitt hjärta blöda sönder innan cancern tar mig  Livet jag hatar dig!", skriver hon. 

Snabbt har bilden fått över tusen kommentarer av människor som öser över Ulrika kärlek och stöttande ord, och det är svårt att hålla tårarna tillbaka när man väl börjat läsa. Många har precis som Ulrika själv svårt att ta in beskedet, men det hindrar inte följarna för att se hopp. 

"Styrka till dig. Du kommer klara detta, du SKA klara detta. All kärlek"

"Va stark du har mer hjärta än den förbannade cancern e du som kommer stå som vinnare"

"Ge aldrig upp Ullis! Det här kommer du att klara"

"Ingenting är omöjligt Ulrika, kämpa på"

Ulrika har nu svarat på kärleken hon fått, och säger att det betytt mycket för henne. 

Du är i våra tankar fantastiska Ulrika! 

Vill du skriva någonting peppande till Ulrika så kan du göra det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.