Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell och Jonna Lundell väntar en flicka

Nöje | 07/06/2018 14:23

Joakim och Jonna Lundell berättar nu i sin Youtubekanal att de gått omkring och trott någonting som inte stämmer. Paret väntar nämligen inte alls en pojke – utan en flicka.

Det var för cirka två månader sedan som de blivande föräldrarna Joakim och Jonna Lundell valde att kolla upp sitt barns kön genom att skicka att blodprov till Finland. Paret valde att skicka ett blodprov till ett speciellt labb som analyseras och då via hormoner ska kunna påvisa vilket kön bebisen har. 

Ingenting säger dock att provet är hundra procent säkert. Vilket paret fick smaka på under sitt senaste ultraljud. 

Enligt blodprovet så väntar Joakim och Jonna en son, vilket de visade upp med hjälp av en tårta i en av sina Youtubevideos. 

För ett par månader sedan skickade paret in ett blodprov. Ett blodprov vars resultat sedan visade sig inte stämma. Bildkälla: Youtube
Tårtan skulle visa upp resultatet i form av färgen på innanmätet. Blå för en kille, och rosa för en flicka. Bildkälla: Youtube
Tårtan skulle visa upp resultatet i form av färgen på innanmätet. Blå för en kille, och rosa för en flicka. Bildkälla: Youtube

Paret valde att avslöja nyheten genom att skära upp en tårta som, om den hade rosa innehåll skulle visa att det blir en tjej, och om tårtan var blå inuti skulle det betyda att det är en kille. Och mycket riktigt så var tårtan blå – vilket betydde en kille. 

Men tji fick alla. 

I början av veckan gick Jocke och Jonna nämligen ut med att någonting inte känts riktigt rätt, och att de därför gått till barnmorskan för att göra ytterligare en koll. Och det visade sig då att det låg en liten flicka i magen – inte en pojke. 

"Nu på senare tid har det inte känts riktigt rätt att kalla magen för ”han”. Det har vart nått med det som inte stämt så vi bokade faktiskt in ett ”könultraljud” i Stockholm och gissa vad? Det visade sig vara en TJEJ som låg där inne och lurade!", skriver Jonna på bloggen.

Ultraljudet visade att att Jocke och Jonna väntar en liten flicka. Bildkälla: Jonna Lundell Blogg

"Tror ni att det blir en liten prankster av henne trots allt? Haha! Det vart väldigt konstigt att behöva ställa om sig att det nu ligger en tjej där inne men efter några timmar så kändes det bara så himla rätt. Det var så självklart på nått sätt", avslutar hon. 

Hur det kan bli!

Se hela deras video här: 

Vill du ha barn?