Linn Ahlborg lever loppan borta i Marbella.
Linn Ahlborg festar loss med Anton Kralj och Jacob Ling-Vannerus borta i Marbella. - Foto: Privat bild från Instagram

Här festar Linn Ahlborg loss med Anton Kralj i Marbella

Linn Ahlborg och vännen Agnes Sågström lever det goda livet borta i Marbella.


Ja, medan en själv sitter pank, blek och bitter lever vår favvo-Youtuber det goda livet borta i Marbella. 

Linn Ahlborg, 18, har minst sagt haft ett härligt år. Hon har fyllt 18, tagit studenten och släppt egna klädkollektioner som sålt slut innan du hunnit säga "goggle" samt åkt iväg på en hel del härliga resor. 

Linns familj köpte nyligen en lyxig lägenhet i Marbella där familjen synts hänga titt som tätt. Och är man nyfyllda 18 är det klart att familjemyset kombineras med en hel del festande. 

Linn Ahlborg har haft ett riktigt superår. I skrivande stund befinner hon sig på semester. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram

Festar loss med fotbollsproffset 

Profilen befinner sig just nu på spansk mark med ett gäng vänner och ser minst sagt ut att ha det bra. Under gårdagen Instagrammade Linn från utekvällen och det var då det skymtades ett ansikte som många av oss kände igen. 

Talangen Anton Kralj, 20, ser ut att ha en riktigt ljus framtid i fotbollen. Bildkälla: Anton Kralj Instagram
Mika-modellen Jacob Ling-Vannerus publicerade en video från gängets härliga kväll ute. Bildkälla: Mika-modellen Jacob Ling-Vannerus Instagram

Linn var nämligen ute och slirade med ingen mindre än fotbollstalangen och Malmö FF-profilen Anton Kralj, 20. Med sig i gänget var även Mika-modellen Jacob Ling-Vannerus. Med var även bästa vännen Agnes Sågström

Sällskapet såg ut att ha en riktig dunderkväll tillsammans med drinkbord, vattenpipa och dans. 

Gänget såg ut att ha en riktigt rolig kväll ute i Marbella. Bildkälla: Jacob Ling-Vannerus Instagram

Ens egen semester har sällan känts längre bort...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.