Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kylie Jenners senaste selfie chockar fansen: "Har tagit ut mina fillers"

Nöje | 09/07/2018 17:34

Kylie Jenners senaste bild har skapat het debatt världen över. Anledningen? Hon hävdar nu att hon tagit ut alla sina fillers.

Är det en familj som behåller sin plats i strålkastarljuset så är det familjen Kardashian/Jenner. 

Nu senast har Kylie Jenner hamnat i hetluften efter sin senaste selfie. Många fans har reagerat på att hon ser annorlunda ut. En användare skrev en kommentar om att Kylie ser ut som sitt gamla jag. Kylie valde då att gå in och svara på kommentaren, då hon sett så många liknande kommentarer gällande samma sak. 

Hon svarade då "det är för att jag tagit bort alla mina fillers".

Kylie Jenner hävdar att hon tagit ut sina fillers
Här är bilden som fansen reagerat på. Anledningen är att många anser att hon ser väldigt annorlunda ut. Bildkälla: Kylie Jenner Instagram
Kylie Jenner
Ser du någon skillnad? Bildkälla: Kylie Jenner Instagram
Nu senast har Kylie Jenner hamnat i hetluften efter sin senaste selfie. Många fans har reagerat på att hon ser annorlunda ut. Kylie Jenner Instagram

Och ja, ska man vara helt ärlig så är det ju en viss skillnad på Kylie nu (höger) och Kylie för något år sedan (vänster). 

Tidigare har Kylie kritiserats för att hon inte varit helt ärlig med sina följare och erkänt vad det exakt är hon gjort för slags ingrepp. Och det hela slutade med att det skapades memes på Internet som drev med Kylies förvandling. Tillslut erkände hon att det ibland händer att hon låter injicera fillers. 

Kylie Jenner
Kylie Jenner har aldrig direkt erkänt tidigare att hon gjort flertalet skönhetsingrepp för att förändra sitt utseende. Bildkälla: Kylie Jenner Instagram/Stella Pictures

Huruvida Kylie tagit ur sina fillers eller inte vet bara hon (och resten av Kardashian/Jenner-klanen).