Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Liverpools målvakt Loris Karius hunkhyllas på Instagram

Nöje | 14/07/2018 22:01

Den tyske målvakten Loris Karius är otroligt populär på Instagram. 25-åringen är nästa mer populär i sociala medier än mellan stolparna.

Ni kommer ihåg isländska fotbollsspelaren Rurik Gislason? Rurik byttes in den sista halvtimman i premiärmatchen under VM men mer tid än så behövdes inte för att världens hakor skulle trilla i backen. 

I framförallt brasilianska och argentinska medier kallas han nu för VM:s absolut hetaste spelare. Dessutom gav inhoppet honom 600 000 nya följare på Instagram, skriver Nöjesguiden enligt Icelandic Football.

Men Rurik är inte ensam om att bli hunkhyllad på Instagram. Loris Karius, 25, är målvakt i Liverpool och har på kort tid fått 1.9 miljoner följare på Instagram. 

Loris Karius
Loris Karius hunkhyllas av människor över hela världen. Bildkälla: Loris Karius Instagram
Loris Karius
Han är 25 år och gillar sol, resor och hundar. Bildkälla: Loris Karius Instagram
Loris Karius & Justin Bieber
Här tillsammans med Justin Bieber. Bildkälla: Loris Karius Instagram
Loris Karius
Påväg mot träning. Bildkälla: Loris Karius Instagram

Den tyske målvakten köptes av Liverpool i maj 2016 och har sen dess kämpat för att bli lagets första målvakt. I juni i år stod han mellan stolparna när hans Liverpool mötte Real Madrid i Champions League-finalen. 

Visst är han hunkig?