Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrips romantiska dejt skapar kaos hos hennes följare

- 16/07/2018, 13:55 -

Det var under gårdagen som Isabella "Blondinbella" Löwengrip överraskades av en mystisk man. Men nu hävdar hennes följare att de vet vem hon var med.

Det var i oktober 2017 som Hampus Jarlbo och Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, visade upp sin kärlek offentligt på Prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground. 

Paret såg upp över öronen kära ut och på sin blogg förklarade Bella det som att hon "äntligen hittat rätt". 

Blondinbella och Hampus Jarlbro.
Isabella och Hampus njuter av varandras sällskap. Bildkälla: Isabella Löwengrip Blogg

"Jag skulle kunna säga att jag kan dela upp mitt liv i tiden innan och efter jag träffat Hampus. Det finns en sådan häftig passion som knockat mig totalt av stark förälskelse men som stundtals fått oss att må ganska dåligt också. Ska jag vara helt ärlig så var jag inte alls på jakt efter en relation. Jag har ju skrivit en massa gånger om hur viktigt det är för mig att vara själv. Men så från ingenstans så kommer han in i mitt liv och sveper bort allt annat, skrev hon och fortsatte: 

"Jag försökte länge hålla det borta. Övertala mig själv att det var för tidigt. Det har varit mycket on och off från mitt håll. Nu i efterhand förstår jag inte hur han stod ut. Men han stod där stabil i mitt liv när det var som allra mest kaos och mötte upp med kravlös kärlek".

Men som alla vet så är underbart kort, och efter ett par månader gick Bella ut med att förhållandet var över.

Bella och hampe
Det var i oktober 2017 som Hampus Jarlbo och Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, visade upp sin kärlek offentligt på Prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground. Bildkälla: Isabella Löwengrip Snapchat

– Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt res-schema och med barnen, så det var lättare att avsluta. Nu är det tid för mig själv, det var den tiden som inte fanns. Så jag längtar efter egentid, barntid och jobbtid, sa hon till Expressen

Mystiska dejten skapar kaos bland följarna

Under gårdagen skrev Bella ett inlägg med namnet "Surprise". Där berättar hon att hon trodde att hennes söndag skulle innehålla mjukiskläder och soffhäng, men att så inte blev fallet. 

Nej istället så mottog hon ett sms från en man som skrev att det vankades romantisk middag. Sedan följde en kväll med bubbel, ostron och ett "fantastiskt sällskap", som hon själv uttryckte det.

Nu är spekulationerna i full gång i hennes kommentarsfält då många av hennes läsare påstår att det är exet Hampus som är den mystiske mannen – då Hampus hade lagt upp en bild från samma ställe som Bella hade. 

Bild från instagram.

Frågvisa läsare.
Många av Bellas följare misstänkte att hon hänger med exet Hampus. Bildkälla: Alla kommentarsbilder är tagna från Isabellas blogg.
Istället för soffhäng blev det en kväll med bubbel och fin utsikt. Bildkälla: Isabella Löwengrip Blogg
Isabella Löwengrip solar vid vattnet
"Jag hade inte väntat mig att söndagen skulle sluta såhär mysigt". Bildkälla: Isabella Löwengrip

Oavsett vem det var som Bella var på date med såg det ut att ha varit en fantastisk kväll.