Isabella Löwengrip har varit på date med någon som hennes följare tror är Hampus Jarlbo.
Vem var egentligen Bella på date med? - Foto: Privat bild från blogg

Isabella Löwengrips romantiska dejt skapar kaos hos hennes följare

Det var under gårdagen som Isabella "Blondinbella" Löwengrip överraskades av en mystisk man. Men nu hävdar hennes följare att de vet vem hon var med.


Det var i oktober 2017 som Hampus Jarlbo och Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, visade upp sin kärlek offentligt på Prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground. 

Paret såg upp över öronen kära ut och på sin blogg förklarade Bella det som att hon "äntligen hittat rätt". 

Isabella och Hampus njuter av varandras sällskap. Bildkälla: Isabella Löwengrip Blogg

"Jag skulle kunna säga att jag kan dela upp mitt liv i tiden innan och efter jag träffat Hampus. Det finns en sådan häftig passion som knockat mig totalt av stark förälskelse men som stundtals fått oss att må ganska dåligt också. Ska jag vara helt ärlig så var jag inte alls på jakt efter en relation. Jag har ju skrivit en massa gånger om hur viktigt det är för mig att vara själv. Men så från ingenstans så kommer han in i mitt liv och sveper bort allt annat, skrev hon och fortsatte: 

"Jag försökte länge hålla det borta. Övertala mig själv att det var för tidigt. Det har varit mycket on och off från mitt håll. Nu i efterhand förstår jag inte hur han stod ut. Men han stod där stabil i mitt liv när det var som allra mest kaos och mötte upp med kravlös kärlek".

Men som alla vet så är underbart kort, och efter ett par månader gick Bella ut med att förhållandet var över.

Det var i oktober 2017 som Hampus Jarlbo och Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, visade upp sin kärlek offentligt på Prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground. Bildkälla: Isabella Löwengrip Snapchat

– Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt res-schema och med barnen, så det var lättare att avsluta. Nu är det tid för mig själv, det var den tiden som inte fanns. Så jag längtar efter egentid, barntid och jobbtid, sa hon till Expressen

Mystiska dejten skapar kaos bland följarna

Under gårdagen skrev Bella ett inlägg med namnet "Surprise". Där berättar hon att hon trodde att hennes söndag skulle innehålla mjukiskläder och soffhäng, men att så inte blev fallet. 

Nej istället så mottog hon ett sms från en man som skrev att det vankades romantisk middag. Sedan följde en kväll med bubbel, ostron och ett "fantastiskt sällskap", som hon själv uttryckte det.

Nu är spekulationerna i full gång i hennes kommentarsfält då många av hennes läsare påstår att det är exet Hampus som är den mystiske mannen – då Hampus hade lagt upp en bild från samma ställe som Bella hade. 

Frågvisa läsare.
Många av Bellas följare misstänkte att hon hänger med exet Hampus. Bildkälla: Alla kommentarsbilder är tagna från Isabellas blogg.
Istället för soffhäng blev det en kväll med bubbel och fin utsikt. Bildkälla: Isabella Löwengrip Blogg
"Jag hade inte väntat mig att söndagen skulle sluta såhär mysigt". Bildkälla: Isabella Löwengrip

Oavsett vem det var som Bella var på date med såg det ut att ha varit en fantastisk kväll. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du att gå på date?
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.