Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Meghan Markles pappa Thomas: "Hon är livrädd"

- 17/07/2018, 12:44

Meghan Markle är nu gift med prins Harry och har titeln hertiginna av Sussex. Men Meghans pappa Thomas Markle köper inte Meghans nya liv och säger att hans dotter är "livrädd".

Meghan Markles pappa Thomas Markle, 73, har väckt stor uppmärksamhet och mött en hel del kritik – med all rätt. 

Detta efter att Thomas har gjort flera intervjuer där han berättat privata detaljer om sin dotters liv. Thomas har även tagit betalt för intervjuerna.

Kort innan Meghan och prins Harry gifte sig så var Thomas även med på arrangerade paparazzibilder som han också fick pengar för – något som sårade Meghan rejält.

Thomas Markle med sin dotter Meghan Markle.
Thomas Markle och hans dotter Meghan hade en fin relation innan hon gifte sig med prins Harry. I samband med bröllopet så svek Thomas sin dotter genom att arrangera paparazzibilder och berätta om hennes privatliv för pressen. Bildkälla: Stella Pictures.

På grund av sjukdom var Thomas inte heller närvarande vid sin dotters bröllop med prins Harry den 19 maj 2018.

Men trots att det nu fullkomligen strålar om Meghan, som nu är hertiginna av Sussex, så tror inte hennes pappa att hon är lycklig. 

I en intervju med den brittiska tidningen The Sun berättar nu Thomas om sin oro.

Meghan Markle.
Meghan Markles pappa är oroad – han tror inte att Meghan är lycklig. Bildkälla: Chris Jackson/AP/TT Bild

– Jag tror att hon är livrädd. Jag ser det i hennes ögon. Jag ser det i hennes ansikte och jag ser det i hennes leende. Jag har sett hennes leende i flera år. Jag vet hur det ser ut. Jag gillar inte det som jag ser nu. Det är inte ens ett fejkat leende – det är ett smärtsamt leende, säger Thomas och fortsätter: 

– Hon kanske bara har haft ett par jobbiga dagar. Jag vet inte, men det oroar mig verkligen. Jag tror att hon lever under för mycket press. Det är ett högt pris att betala att vara gift i den där familjen, säger Thomas till The Sun.

Meghan har inte haft någon kontakt med sin pappa sedan bröllopet.

Thomas Markle.
Thomas Markle har gjort flera intervjuer där han berättat om sin relation med Meghan. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag pratade med Meghan och Harry en kort stund efter bröllopet. De pratade om att komma och besöka mig. Jag pratade med dom bägge och önskade dom en härlig smekmånad. Det var det sista samtalet. Telefonnumret som jag har till Meghan fungerar inte längre. Och jag har inte hennes adress. Jag kan skicka något till palatset, men det finns ingen garanti att det når henne. Jag skickade ett sms till min kontakt på kungahuset och sa att jag ville komma i kontakt med min dotter men fick inget svar, säger Thomas till The Sun.