Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kylie Jenner: Jag blev gravid efter en månad

- 18/07/2018, 11:50 -

Nu berättar Kylie Jenner i en intervju med GQ om hur hon träffade pojkvännen Travis SCott – och det gick fort efter första mötet. Efter bara en månad var Kylie gravid, och i februari födde hon dottern Stormi Webster.

Det har varit en hel del snack om Kylie Jenner, 20, den senaste tiden. 

Den ständigt aktuella Kylie hamnade på omslaget av affärsmagasinet Forbes där hon kallas "Världens yngsta self-made miljardär", och hon skapade återigen rubriker när hon på sin Instagram avslöjade att hon har tagit ut sina fillers i läpparna.

Men om sanningen ska fram så har hon fortfarande fillers kvar i läpparna – bara inte i samma mängd som tidigare.

Den 1 februari 2018 födde Kylie dessutom dottern Stormi Webster som hon har tillsammans med rapstjärnan Travis Scott, 26. 

Kylie Jenner och Stormi Webster.
Kylie Jenner med dottern Stormi Webster. Bildkälla: Stella Pictures.

När det framkom att Kylie har låtit göra hål i Stormis öron så blev det återigen ett ramaskri – rätt eller fel att pierca en fem månaders bebis? Debatten gick het – men Kylie verkar inte bry sig nämnvärt. 

Hon har nämligen en hel del annat att ägna sina tankar åt...

I en stor intervju med magasinet GQ så berättar Kylie Jenner om varför hon först fick ställa in intervjun med GQ, vars omslag paret även pryder. 

På bilden är de tätt omslingrade, men Kylie erkänner att förhållandet inte alltid är guld och gröna skogar. 

– Den senaste gången jag grät var igår. Jag och Travis började bråka. Vilket är normalt. Jag bara grät för jag var så överväldigad. Sen blev vi vänner en timme senare. Jag flög till Houston för att träffa honom i några timmar. Eftersom vi bråkade. När vi bråkar är det oftast eftersom vi har varit ifrån varandra för länge, berättar Kylie för GQ. 

Kylie Jenner och Travis Scott.
Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott. Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT Bild

Kylie berättar även om det första mötet med Travis Scott. Det var i april 2017 på festivalen Coachella i Kalifornien som det sa klick. Det var bara några veckor efter att Kylie och hennes tidigare pojkvän Tyga hade gjort slut. 

– Coachella var ett av de första stoppen på Travis turné. Han sa "Jag ska fortsätta min turné nu – vad vill vi göra med det här?". Eftersom vi uppenbarligen gillade varandra. Jag sa bara "Jag antar att jag följer med dig". Jag bara hoppade på turnébussen. Och sedan åkte vi iväg mot solnedgången. Jag gjorde hela turnén med honom, berättar Kylie för GQ.

Kylie Jenner och Travis Scott.
Kylie Jenner och Travis Scott på Coachella. Knappt en månad efter deras första möte blev Stormi till. Bildkälla: Instagram/kyliejenner

Och precis som Daily Mail och The Sun har uppmärksammat med en noggrann tidslinje så hann Kylie och Travis dejta varandra i ungefär en månad innan de gjorde slag i saken och tillverkade sin dotter Stormi Webster, som föddes 41 veckor efter deras första möte.

I kommentarsfältet på Kylies Instagram så öser det in kommentarer från fans som hyllar hennes förhållande med Travis. 

Kylie Jenner och Stormi Webster.
Kylie Jenner med dottern Stormi Webster. Bildkälla: Stella Pictures.

Trots att några envisa troll tycker att det är fel att hon blev gravid så tidigt in i relationen så väller det in fina ord till det sprudlande kära paret.

"Ren kärlek och lycka"

"Goals"

"Han borde fria direkt!"

"Snälla gift er nu!"

"Coolaste föräldrarna" 

<3>