Har Meghan Markle gjort skönhetsoperationer.
Meghan Markle ryktas ha gjort flera skönhetsingrepp. - Foto: Stella Pictures, Matt Sayles/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Meghan Markles före och efter-bilder – har hon opererat sig?

Meghan Markle gifte sig nyligen med prins Harry och blev då hertiginna av Sussex. Men innan dess var hon en Hollywoodstjärna – och det har länge spekulerats kring huruvida hon har opererat sig eller inte.


Meghan Markle, 36, har varit i strålkastarnas ljus sedan hon var portföljflicka i "Deal or no deal" år 2006. 

Sedan dess har det hunnit hända en hel del i Meghans liv – hon gjorde karriär som karaktären Rachel i TV-serien "Suits" och blev ett välkänt ansikte på röda mattan. 

Den 19 maj 2018 gifte sig Meghan med prins Harry och fick då titeln hertiginnan av Sussex. Och den som har sett bilder från bröllopet kan inte ta miste på Meghans skönhet...

Flera kirurger tror att Meghan Markle har opererat sin näsa. Så här såg Meghan ut år 1999. Bildkälla: Stella Pictures.

Men är hon naturlig eller har hon fått lite hjälp på traven?

Det råder det delade meningar om. Flera kirurger är övertygade om att Meghan har valt att operera sin näsa mindre samt gjort en bröstoperation. Meghan ska även ha satt in skalfasader för att få sitt bländande leende.

Plastikkirurgen Dan Marsh har analyserat bilder av Meghan, och för den brittiska tidningen Express.co.uk ger han sin syn på saken.

Meghan Markle i "Deal or no deal" år 2006. Bildkälla: Stella Pictures.

– Meghan har verkligen vuxit upp och blivit en polerad Hollywood-kvinna om man jämför med hennes tidigare år. Hon har ett pärlvitt set av skalfasader och hennes hår har blivit proffesionellt rakpermanentat, säger han till Express.

Han tror även att Meghan ofta gör hudbehandlingar så som kemiska peelingar och även små mängder Botox i den så kallade "argrynkan" mellan ögonbrynen. Han tror även att Meghan använder Botox runt näsan och ögonen.

– Det är väldigt bra gjort. Meghan kan fortfarande uttrycka sig med sitt ansikte vilket hon behöver som skådespelerska, och det ger henne en vacker hy, säger han till Express.

Skalfasader, Botox och näsoperation – Meghan Markle ryktas ha gjort flera ingrepp. Här ser vi henne år 2011. Bildkälla: Stella Pictures.

En annan kirurg som Express har pratat med, Ifeoma Ejikeme, tror att Meghan är en naturlig skönhet rakt igenom.

Meghan Markle 1999 och Meghan Markle år 2018. Bildkälla: Stella Pictures, Arthur Edwards/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Men alla håller inte med...

Den New York-baserade kirurgen Yoel Shahar säger till den amerikanska tabloidtidningen Global att han är övertygad om att Meghan har förstorat brösten och förminskat näsan.

– Det är solklart att hon har förstorat brösten. Du kan se det från sidan där muskler har ersatts av implantat, säger han.

Flera kirurger tror att Meghan Markle har opererat sina bröst. Bildkälla: Instagram/meghanmarkle

Shahar tror även att Meghan har opererat näsan.

– Du kan se att hennes näsa är rakare och med slätare linjer än när hon var barn, säger han till Global, via New Idea.

Meghan Markle 1999. Bildkälla: Stella Pictures.

Även magasinet Closer Weekly har intervjuat en plastikkirurg som tror att Meghan har opererat sin näsa.

– Hennes nästipp är mer raffinerad och den har roterats, alltså att den pekar mer upp. De förändringar hon har gjort är väldigt diskreta och naturliga och ser ut att vara ett jobb av en väldigt duktig plastikkirurg. Hennes näsborrar och näsvingar har inte förändrats, säger kirurgen Vartan Mardirossian till Closer Weekly.

Meghan Markle år 2017. Bildkälla: Adrian Dennis/AP/TT Bild
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Meghan har opererat sig?
Tack för din röst!