Modellen Natasha Crown.
Modellen Natasha Crown äter sex kilo Nutella i månaden. Allt för att hon vill ha världens största rumpa. - Foto: https://www.instagram.com/natasha_crown_official___/

Svenska Natasha, 24, äter sex kilo Nutella i månaden

Den svenska modellen Natasha Crown, 24, äter sex kilo Nutella i månaden. Anledningen är att hon vill ha världens största rumpa.


Göteborgstjejen Natasha Crown, 24, är glamourmodell som nu skapar rubriker i England. 

Anledningen är att hon har ett speciellt mål – att skaffa sig världens största rumpa. För att gå i mål med sin dröm så har hon medvetet gått upp 25 kilo för att få en större bakdel.

Natasha äter pizza, pasta, glass och sex kilo Nutella i månaden – allt för att gå upp så mycket som möjligt vikt. Sedan fettsugs fettet från hennes kropp för att därefter injiceras i hennes bakdel. 

Natasha Crown har gjort flera operationer. Bildkälla: Instagram/natasha_crown_instagram

Hon har redan gjort tre sådana operationer, och den första gjorde hon som 20-åring.

Och hon har inga planer på att sakta ner – tvärtom.

– Ju mer jag går upp i vikt desto bättre kommer rumpan att bli. Jag kommer att göra allt som krävs för att ha världens största rumpa, säger hon till The Sun.

På Instagram har Natasha över 79 000 följare, och hon försörjer sig redan på att sälja rumpbilder och videos till sina fans som finns världen över.

Natasha Crowns dröm är att ha världens största rumpa. Bildkälla: Instagram/natasha_crown_official

Förutom att ha opererat rumpan så har hon läppfillers och har gjort en del andra ingrepp, skriver Daily Mail.

– Jag älskar känslan av att ha en stor rumpa. När jag går så känner jag hur den dallrar och det känns sexigt. Min rumpa får mig att känna mig mäktig och sexig, säger hon vidare.

Men alla är inte lika glada över Natashas livsval.  Hennes föräldrar har upprepade gånger bett henne att sluta operera sig. De är nämligen oroliga över att kroppen ska ta skada.

– De säger att jag ska tänka på min hälsa och framtiden. Vill jag aldrig ha en egen familj och såna saker. Det är svårt för dom att se mig förändras. Ibland har de varit väldigt elaka och sagt saker som att "du ser ut som en kossa". De förstår inte varför jag gör det, säger hon till Daily Mail.

Natasha hävdar bestämt att hon blir lycklig av operationerna och kommer att fortsätta med sina ingrepp.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du också Nutella?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...