Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför pratar alla om Isabella Löwengrip och Petter Stordalen

- 27/07/2018, 08:39
Isabella Löwengrip och Petter Stordalen ska jobba tillsammans.

Isabella Löwengrip och Petter Stordalen.

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip, 27, har en ny oväntad vänskap – nämligen den norska mångmiljardären och hotellkungen Petter Stordalen, 55.

Den som följer entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrips blogg eller hänger med i hennes sociala medier kan inte ha missat hennes samröre med den norska affärsmannen och mångmiljardären Petter Stordalen, 55.

Stordalen och Löwengrip åt nyligen lunch tillsammans i Almedalen på Gotland, något hon berättade om i sin blogg.

"Lunchen med Petter blir ett minne jag aldrig kommer att glömma", skrev Isabella i juli och bjöd sina läsare på en bild på sig själv bredvid Stordalen. 

Under en resa till Paris nyligen så sprang de även på varandra där på en fest för det franska modehuset Balmain – något som Isabella dokumenterade via sin Instagram Story.

Isabella Löwengrip och Petter Stordalen.
Isabella Löwengrip och Petter Stordalen på fest i Paris. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Isabella Löwengrip, 27, driver flera framgångsrika bolag och som Veckans Affärer tidigare uppmärksammade i veckan så omsatte Löwengrip Beauty 45 miljoner kronor. 

I vinst gjorde företaget 300 000 kronor, i jämförelse med förra årets siffror då det gjordes en vinst på 2,1 miljoner.

Så visst har Isabella en näsa för affärer – precis som Stordalen.

Petter Stordalen
Petter Stordalen. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild

Den karismatiska Stordalen har tjänat miljarder på sina hotell och fastigheter, och nu ska de två alltså slå sina påsar ihop – något som Isabella själv nyligen avslöjade.

– Vi har en bolagsidé på gång, berättade Isabella för Breakit och tillade:

– Vi är två själar som tänker lite lika.

Men Isabella vill inte ge fler detaljer än så – men hon kan avslöja att det inte handlar om fastigheter.

– Nej, det är det inte. Jag tittar själv nu på vilken typ av investeringar jag bör göra när det blir en sämre konjunktur i Sverige. Fastigheter är en typ av business man kan investera i då men det finns andra mer säkra sektorer som man kan söka sig till, berättade Isabella för Breakit.

Stordalen har en förmögenhet på 13 miljarder kronor, och har tjänat storkovan på sitt hotellimperium Nordic Choice Hotels.