Tisdag 25 Jan
Stockholm

Tristan Thompson vill göra slut med Khloe Kardashian

Khloe Kardashian och Tristan Thompson har gått i parterapi.
Nu vill Tristan Thompson dumpa Khloe Kardashian. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

I april tidigare i år avslöjades det att Tristan Thompson hade varit otrogen mot sin då höggravida flickvän Khloe Kardashian. Khloe förlåt honom – men nu vill Tristan göra slut med henne.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i mitten av april som Khloe Kardashian, 34, fick mardrömsbeskedet. 

Hennes pojkvän Tristan Thompson, 27, hade varit otrogen mot henne med flera kvinnor som trädde fram och berättade om sina relationer med Tristan. 

En privat sexfilm på Tristan och en annan kvinna läckte ut, och bilder på Tristan med andra kvinnor fanns plötsligt för hela världen att beskåda.

Tristan Thompson fångades på bild när han hånglade med andra kvinnor. Bildkälla: TMZ

Detta samtidigt som Khloe var höggravid och väntade parets gemensamma barn...

Kort efter att Tristans otrohet avslöjats så födde Khloe dottern True, och Khloe beslöt sig för att förlåta Tristan.

Enligt källor till People så tyckte Khloe att det var en obetydlig "fyllegrej" och att de kvinnor som Tristan hade haft ihop det med var "groupies som försökte lura honom i en fälla".

Några dagar innan Khloe födde parets dotter True så var Tristan Thompson otrogen igen. Här ses han gå in på ett hotell med en kvinna som han spenderade natten med. Bildkälla: Instagram/theshaderoom

Men trots att Khloe har förlåtit Tristans otrohet så är det långt ifrån bra i förhållandet. Khloe och Tristan går i parterapi – och han hatar det.

– Det är inte okej mellan Khloe och Tristan. De beter sig som att allt är bra när de är med andra, men det är bara ett spel för gallerierna, säger en källa till US Weekly.

Och anledningen till att parterapin inte riktigt fungerar kan bero på att Tristan inte verkar riktigt redo.

Khloe Kardashian och Tristan Thompson. Bildkälla: Stella Pictures.

– Tristan känner sig fångad i en dålig relation. Han går inte på parterapin med Khloe längre. Han tyckte inte det hjälpte att diskutera skit som hände för flera månader sedan, säger källan vidare.

Sedan True föddes så har Khloe och Tristan bott i Los Angeles, och Khloes familj är överlycklig över att hon nu bor där och inte i Cleveland.

Relationen mellan Tristan och Khloe är inte på topp. Här ses de på en middag som inte ser superkul ut direkt. Bildkälla: Stella Pictures.

– De vet att om de vill ha Khloe i sina liv så måste de acceptera Tristan. De stödjer henne vad hon än väljer, säger källan om Khloes familj med mamma Kris Jenner och systrarna Kim, Kourtney, Kylie och Kendall i spetsen.

Men nu vill alltså Tristan göra slut på förhållandet.

– Han vill sticka tillbaka till Cleveland så fort det bara går, avslutar källan för US Weekly, via Celebitchy. 

Borde Khloe dumpa Tristan?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela