Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kendall Jenners hund bet barn: "Kommer slita av ditt ansikte"

- 06/08/2018, 15:59 -

Supermodellen Kendall Jenner var ute och åt frukost med sin pojkvän Ben Simmons när Kendalls hund, en Dobermann, bet en liten flicka. Kendall och Ben flydde snabbt från platsen – och nu möts hon av kritik från upprörda fans.

Det var i söndags morgon som supermodellen Kendall Jenner, 22, var ute med sin pojkvän Ben Simmons, 22. 

Det nykära paret åt frukost på Beverly Glen Deli i Los Angeles och med på restaurangen hade även Kendall med sig sin hund, en Dobermann.

På samma uteservering satt en mamma och hennes lilla dotter och njöt av en måltid när Kendalls hund plötsligt bet den lilla flickan. 

Kendall Jenner med sin Doberman
Kendall Jenner med sin Dobermann som under söndagen bet ett barn. Bildkälla: Stella Pictures.

Mamman gick in i restaurangen för att hämta is som hon kunde badda sin dotter med – och när hon sedan skulle konfrontera Kendall och Ben så hade de redan betalat notan och flytt från restaurangen.

Enligt Tmz så lämnade inte Kendall några kontaktuppgifter efter sig.

Polis kallades till platsen, som i sin tur hänvisade ärendet till djurkontrollen, skriver Tmz.

Kendall Jenner med sin hund.
På Instagram har Kendall tidigare lagt ut den här bilden med bildtexten "Söt men hon kommer slita av dig ditt ansikte". Bildkälla: Instagram/kendalljenner

Som tur är så var flickans skador inte så allvarliga och bettet visade inga uppenbara bitmärken.

På Instagram la Kendall under söndagen ut en bild med sin Dobermann, och som caption skrev hon "Lyssna på mamma". 

I kommentarsfältet går nu många av Kendalls fans till attack mot henne, och kritiserar hennes förmåga att vara en bra matte åt hunden.

Så här lyder några av de kommentarer som Kendall har fått:

"Du måste träna upp din hund, herregud"

"Jag hoppas att du tar den här möjligheten och är en ansvarsfull hundägare. Du har en vacker hund men den behöver mer än en fin bild för att leva ett hälsosamt och lyckligt liv".

"Var försiktig så den inte biter dig"

"Hunden borde avlivas"

"Stanande du för att se hur flickan på caféet mådde? Varför tar folk med sig hundar till affärer och restauranger? Ganska okänsligt att lägga ut de här bilderna när nyheterna visar hur du flyr från caféet. Gör det rätta!"

"Så det här är hunden som bet en 8-årig flicka? Du borde ha stannat istället för att sticka därifrån"

"Den hunden bet ett barn och du sprang därifrån"

"Hur kan du bara dra därifrån efter att din hund bet en liten flicka. Du måste ta ansvar. Du vet att din hund kanske blir satt i karantän i flera veckor eller en månad. Hoppas att de har hela händelseförloppet på övervakningsvideo". 

Kendall Jenner med sin hund, en Dobermann
Kendall Jenner med sin Dobermann. Bildkälla: Instagram/kendalljenner

I maj tidigare i år la Kendall ut en bild på sig själv med sin Dobermann och som caption skrev Kendall då om hunden "hon är söt men kommer slita av dig ditt ansikte" – något som i ljuset av helgens attack känns väldigt märkligt.

Kendall själv har inte kommenterat händelsen. Förutom sin Dobermann har Kendall även en ljusgrå greyhound som heter Mew.