Måndag 20 Sep
Stockholm

Därför får inte Meghan Markles vänner göra det här

Meghan Markles vänner måste nu följa nya regler.
Meghan Markles vänner måste nu följa nya regler – annars bryter hon kontakten med dem. Foto: Instagram/meghanmarkle. Bilden är ett montage.

Det är en hel del nya regler och mycket hovetikett att hålla koll på för Meghan Markle som efter bröllopet med prins Harry blev hertiginna av Sussex. Men även Meghans vänner måste hålla koll på de nya reglerna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att vara Meghan Markle, 37, har sina fördelar. Hon är gift med prins Harry, bor kungligt och är hertiginna av Sussex. 

Det finns självklart också nackdelar med att vara en av världens just nu mest omskrivna kvinnor.

Förutom att allas blickar hela tiden är riktade mot Meghan är det inte helt enkelt att veta vem hon kan lita på.

Meghan Markle. Bildkälla: Dominic Lipinski/AP/TT Bid

Den brittiska tidningen The Sun rapporterar nu om hur det är att vara vän med Meghan och Harry – och det kommer ju självklart med vissa skyldigheter. 

Både Meghan och Harry förväntar sig att deras vänner är pålitliga och lojala. Något som även vi dödliga hoppas om våra vänner.  

Men för Meghan och Harrys vänner räcker det inte bara med det...

Meghan Markle med vännen Markus Anderson. Bildkälla: Instagram/meghanmarkle, Stella Pictures.

Enligt hovreportern Kate Nicholl på det ansedda magasinet Vanity Fair så finns det en helig regel som absolut inte får brytas.

– Både Meghan och Harry förväntar sig att vännerna blir en del av den tystnadskultur som råder. Om du pratar med tidningar så är du borträknad, säger Nicholl.

Redan i augusti 2016 började ryktena cirkulera om att Meghan och Harry dejtade, och sedan dess råder det en total masshysteri gällande paret. Något som bara har blivit värre och värre.

Meghan Markle är ständigt påpassad. Bildkälla: Stella Pictures.

– Harry är orolig över att det är sån hysteri kring Meghan och han vill ta några steg tillbaka, säger Nicholl vidare.

Nu fokuserar både Meghan och Harry att försöka få vara ifred så mycket det bara går, och de har hyrt ett mysigt hus i Cotswolds. Där kan de få lugn och ro.

– Deras hus är mitt ute i ingenstans och du skulle inte se det. Det är väldigt ödsligt och det är så de vill ha det. Det är som ett fort. Och det är oerhört hög säkerhet – det går inte att komma i närheten, säger en bybo, skriver The Sun.

Meghan Markles vänner måste nu följa de nya reglerna. Bildkälla: Instagram/meghanmarkle, Stella Pictures.

En annan hovexpert, nämligen redaktören Camilla Tominey, berättar för Nicholl om ännu en anledning till att Harry och Meghan ligger lågt och inte solar sig i strålkastarljuset. 

– Bägge prinsarna är väldigt privata av sig och har försökt hålla sig borta från press och media sedan deras mammas död. De är extremt beskyddande över sina fruar och familjer och kommer att göra allt som står i deras makt för att förhindra en liknande häxjakt som prinsessan Diana utsattes för under 1980 och 1990-talet, säger Tominey.

Här kan du läsa om vad Meghan Markle inte fick göra på sin födelsedag förra helgen

Ja, det är mycket regler att hålla koll på för Meghan – kungahuset har nämligen förbjudit hennes favoritmat

Kommentera
Kopiera länk
Dela